Acasă Stiri Samsung Neo QLED - „Cel mai bun televizor din toate timpurile”

Samsung Neo QLED – „Cel mai bun televizor din toate timpurile”

Samsung a prezentat primele televizoare Neo QLED bazate pe Mini-LED în timpul evenimentului CES 2021. Noile televizoare Samsung vor fi puse în vânzare la nivel global începând cu luna viitoare. Înainte de lansare, au fost publicate primele recenzii ale televizoarelor Samsung Neo QLED, acestea primind ratinguri extrem de favorabile de la revistă germană AV (Audio-Video Magazin).

Revistă AV din Germania, a evaluat televizorul Samsung Neo QLED drept „Cel mai bun televizor din toate timpurile”. Revista a testat televizorul Neo QLED 8K de 75 inch (190,5 centimetri), cu numărul de model GQ75QN900A și i-a acordat un scor de 966 de puncte. În comparație, cel mai bun televizor QLED Samsung din 2020 a primit un scor de 956 de puncte.

Televizorul Samsung Neo QLED cel mai bun din toate timpurile

Neo QLED se bazează pe o tehnologie de iluminare din spate cu mini-LED. Are LED-uri mai mici, care pot focaliza lumina pe o zonă mai mică. Ecranul este echipat cu LED-uri de până la 40 de ori mai mici decât LED-urile convenționale. Adăugarea mai multor LED-uri într-o zonă mai mică face posibil ca ecranul să ofere un control precis al iluminării din spate, HDR îmbunătățit, contrast mai mare și luminozitate mai bună.

Televizorul a primit laude pentru raportul său excelent de contrast, negru profund, luminozitate ridicată și estompare locală precisă (datorită tehnologiei Mini-LED). Televizorul Samsung Neo QLED a primit, de asemenea, premii pentru designul remarcabil și inovație. Samsung Neo QLED și a fost selectat drept televizorul „Referință” al revistei AV din Germania, potrivit SamMobile. Noul televizor al firmei sud-coreene va fi disponibil atât în ​​variante 4K, cât și în variantă 8K, începând cu diagonala de 55 inch și până la 85 inch. Modelul testat de revista germană va costa în SUA aproximativ 7.000 USD!

Cuvântul televiziune vine din greacă antică pentru tele „departe” și din latină pentru visio „vedere”. Abrevierea TV este din 1948. În România televiziunea a fost introdusă experimental în 1955 și pentru public în 1956.

Noul televizor QLED de la Samsung are tehnologie de iluminare din spate Mini-LED și AMD FreeSync Premium Pro. Are HDR10+, HLG, Tizen OS, Mod de joc automat, Bară de joc și timpi de răspuns rapid.

Alte caracteristici includ până la 4.2.2 canale audio, Object Sound Tracking+, Q-Symphony și Active Voice Amplifier. Are o telecomandă alimentată cu energie solară, Alexa, Bixby, Google Assistant, Samsung TV+ și Samsung Health.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...