Acasă Stiri Group Challenge - noua funcție de grup în Samsung Health

Group Challenge – noua funcție de grup în Samsung Health

Samsung a anunțat noua funcție Group Challenge din aplicația Samsung Health. Cu ajutorul acesteia utilizatorul poate provoca 10 persoane să intre într-o competiție antrenantă de sănătate al cărui clasament va arăta în permanență cine a parcurs cei mai mulți pași sau cine a fost cel mai rapid.

Timpul petrecut la domiciliu în ultima perioadă s-ar putea să fi împiedicat îndeplinirea obiectivelor de fitness stabilite. Cu noua funcție revenirea pe drumul cel bun este mai ușoară mai ales în condiții de concurență.

Începând cu 12 ianuarie, utilizatorii Galaxy pot crea foarte simplu o provocare în secțiunea „Împreună (Together)” din Samsung Health. Pot intra într-o competiție de grup care să îi mențină activi, astfel că pot vedea cine face cel mai mare număr de pași într-un timp stabilit; sau cine poate fi primul care atinge un anumit număr de pași. Odată creată această provocare, utilizatorii pot invita până la 9 prieteni să se alăture competiției prin Group Challenge. Și, mai mult decât atât, aceștia pot să nu fie utilizatori Samsung Health existenți.

Utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea „Împreună (Together)” și să dea clic pe butonul „Provocare (Challenge)” din aplicația Samsung Health. Aceștia pot alege între tipul de provocare „Obțineți primul (Get the first)” sau cel de „Mergeți cel mai departe (Go the farthest)”.

Găsirea motivației pentru fitness cu Group Challenge

În medie, cei care folosesc funcțiile Challenge din aplicația Samsung Health merg cu peste 22% mai mult decât utilizatorii medii Samsung Health. Acest lucru demonstrează faptul că motivația și concurența pot fi factori cheie în atingerea obiectivelor de sănătate. Acesta este motivul pentru care Samsung continuă să adauge noi caracteristici și capabilități la Samsung Health. În acest fel Samsung ajuta utilizatorii să se distreze în timp ce rămân activi și sănătoși.

Group Challenge este cea mai recentă extindere a caracteristicilor Samsung Health Challenge, pe care utilizatorii le pot accesa din secțiunea „Împreună”, poziționată în partea de jos a aplicației Samsung Health. Există Global Challenge, cel mai popular tip de Challenge, care le permite utilizatorilor să participe la competiții lunare. Aici, utilizatorii de Samsung Health din întreaga lume pot concura pentru numărarea pașilor efectuați.

Samsung a introdus, de asemenea, 1:1 Challenge, permițându-le utilizatorilor să-și invite doar unul dintre cei mai apropiați prieteni, sau chiar membri de familie pentru a-și atinge obiectivele măsurate în pași. Iar acum, 1:1 Challenge a evoluat în Group Challenge. În timp ce această opțiunea de competiție rămâne, utilizatorii pot invita între 1 și 9 prieteni pentru a concura. În acest fel se pot antrena împreună, menținându-și motivația atingerii obiectivelor de fitness, chiar și de la distanță. Utilizatorii pot crea chiar mai multe provocări de grup, astfel încât să poată concura simultan atât cu familia și prietenii, cât și cu colegii de muncă.  

Îmbunătățirea stării generale de bine

De la lansarea sa în 2012, Samsung Health a devenit o platformă impresionantă de sănătate, wellness și fitness. Aplicația Samsung cuprinde o varietate largă de caracteristici, de la exerciții virtuale și videoclipuri de relaxare, până la capacitatea de a urmări tiparele de somn, ritmul cardiac și tensiunea arterială.

Pe măsură ce capacitățile aplicației au crescut, s-a mărit și numărul de utilizatori Samsung Health. Mai mult de 200 de milioane de oameni din întreaga lume au folosit Samsung Health în 2020. Doar în ultimul an, utilizatorii Samsung Health au ars în jur de 3 de miliarde de calorii! De asemenea, au făcut aproximativ 78 de trilioane de pași, conform Samsung Newroom. Acest număr este echivalent cu parcurgerea distanței în mers de la Pământ la Soare și înapoi de 200 de ori. Cu provocarea Group Challenge aceste cifre vor fi depășite.

În lumea noastră dictată de un ritm tot mai alert – în special în aceste vremuri – obținerea și menținerea unui stil de viață sănătos nu este ușor de realizat. De aceea, îmbunătățim continuu Samsung Health. Adăugăm permanent mai multe capabilități pentru a le oferi utilizatorilor și mai multe modalități de a rămâne sănătoși„. A spus TaeJong Jay Yang, vicepreședinte și șeful Health Team, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...