Televizoarele Samsung Neo QLED certificate Spatial Sound Optimization

356
Televizoarele Samsung Neo QLED primesc certificare Spatial Sound Optimization
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat primul său set de televizoare Mini-LED la începutul acestui an cu numele Neo QLED. Televizoarele au fost foarte bine primite și au avut parte de foarte multe laude pentru calitatea imaginii. Acum, compania a anunțat că televizoarele Samsung Neo QLED au devenit primele din lume care au primit certificarea audio VDE.

Seria Samsung Neo QLED a primit certificarea Spatial Sound Optimization de la celebra firmă germană de testare VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker). Asta înseamnă că televizoarele oferă o experiență audio consistentă, indiferent de locul unde sunt amplasate. Se știe în mod obișnuit că sunetul unui televizor ar putea suna diferit în diferite camere datorită schimbărilor în dimensiunea camerei, obiectelor plasate în cameră și textura pereților. Cu toate acestea, televizoarele Samsung pot atenua aceste variații prin ajustarea profilului audio în funcție de proprietățile camerei.

Samsung Neo QLED certificate Spatial Sound Optimization

Noile televizoare Neo QLED de la Samsung vin cu o caracteristică numită SpaceFit Sound. Aceasta măsoară dimensiunile și forma camerei folosind microfoane incorporate, conform SamMobile. Apoi, funcția calibrează automat sunetul pentru a oferi o experiență sonoră consistentă, indiferent unde este plasat televizorul în casa ta. Indiferent dacă televizorul Neo QLED este amplasat aproape de perete sau în centrul camerei, acesta poate regla basul, sunetul și vocile pentru a oferi o experiență audio consistentă.

Samsung s-a concentrat mult pe oferirea unei experiențe audio îmbunătățite cu televizoarele sale premium. Chiar și cel mai ieftin televizor Neo QLED (55 inch (139,7 cm), QN85A – 4.099$) are un sistem audio 2.2.2 canale cu 60W audio. Televizoarele Samsung Neo QLED vin, de asemenea, cu funcții precum SpaceFit Sound, Q-Symphony, Object Tracking Sound și Active Voice Amplifier. Toate acestea contribuie mai mult sau mai puțin la îmbunătățirea experienței și calității audio.

VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) a fost fondată în anul 1893 și are sediul în Frankfurt pe Main, Germania. Marca VDE reprezintă siguranța și calitatea în domeniul tehnologiilor electrice și electronice, informaționale și medicale.

Tot anul acesta televizoarele Samsung Neo QLED au primit certificarea „Performanță TV pentru jocuri”. Televizoarele Neo QLED oferă detalii mai precise, culori negre mai profunde și o expresie incredibilă a culorilor. Televizoarele Neo QLED sunt considerate de revista germană AV (Audio-Video Magazin), cele mai bune din toate timpurile.

Certificarea VDE pentru optimizarea sunetului spațial este acordată televizoarelor și produselor audio care oferă o experiență audio consistentă. Younghun Choi, EVP și șeful echipei de cercetare și dezvoltare la Samsung Visual Display, a declarat: „SpaceFit Sound optimizează sunetul emis analizând mediul înconjurător al utilizatorului. Ceea ce ne dorim este ca clienții noștri să se bucure de televizorul lor fără probleme.”