Samsung NEON Artificial Human, lansare la CES 2020 Las Vegas

811
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung a distribuit un în ultimul timp un anunța publicitar pe Internet pentru o nouă inteligență artificială care va fi dezvăluită în cursul CES 2020 săptămâna viitoare. „Samsung NEON = Artificial Human”, a a apărut în teaser-ul lansat de Samsung. Este un produs al STAR Labs (Samsung Technology & Advanced Research Labs). NEON le permite utilizatorilor să-și genereze propria persoană virtuală AR, în scopuri de divertisment, dar și pentru filme, televizoare, internet și alte aplicații.

Această inteligență artificială NEON este dezvoltată de câțiva ani, a declarat directorul general al companiei, Pranav Mistry, prin intermediul rețelelor de socializare. Va fi ceva complet diferit de asistentul vocal Bixby, potrivit producătorului high-tech sud-coreean. Cu toate acestea, nu au fost date mai multe detalii despre NEON.

Cerere de brevet pentru NEON, NEON Artificial Human, NEON.Life și Core R3

Conform LetsGoDigital, recent jurnalistul american Aaron Mamiit a scris pe Digital Trends că produsul este ca o „ființă a inteligenței artificiale” care poate deveni „cel mai bun prieten al utilizatorului”. De puțin timp Samsung Research America a depus patru cereri de marcă înrudite la USPTO (United States Patent and Trademark Office). Recent am mai scris despre această ”Inteligență Artificială” Samsung, nu se știa exact ce va fi.

Cu această ocazie, din descrierea mărcilor comerciale avem informații suplimentare despre ceea ce este NEON. Aplicațiile sunt clasificate în clasa 9/41 / 42. Următoarea descriere este inclusă cu Samsung NEON. Descriere Samsung NEON: Servicii de divertisment, și anume, producerea de efecte speciale, inclusiv servicii de modelare, imagini generate de computer și grafică generată de computer pentru producerea de imagini, videoclipuri și trailere de filme; producție video realitate augmentată; crearea de caractere generate de computer; proiectarea și dezvoltarea de versiuni de ființe umane modelate de calculator, care folosesc animație computerizată pentru utilizare în filme, televiziune, internet și alte aplicații; proiectare și dezvoltare de software pentru personaje virtuale; creare de alte imagini personalizate, animații, simulări și modele utilizate pentru computer.

Marca comercială este un nume, termen, model, simbol sau o altă trăsătură care diferențiază o organizație sau un produs de rivalii de pe piață. Cea mai veche marcă cunoscută în utilizare continuă este în India, încă din perioada vedică (~ 1.100 î.e.n. – 500 î.e.n.), este pasta din plante numită Chyawanprash.

Câteva detalii despre Core R3 și Samsung NEON.Life

Deci, se pare că utilizatorii pot genera ei înșiși o persoană virtuală, prin intermediul unui software special care va fi pus la dispoziție prin intermediul NEON.Life. Următoarea descriere este inclusă cu aplicația pentru NEON Artificial Human, NEON.Life și Core R3.

Descriere Samsung NEON.Life și Core R3: software descărcabil și înregistrat pentru crearea, vizualizarea, manipularea, editarea, funcționarea, publicarea și exportul de caractere virtuale; Software descărcabil și înregistrat pentru dezvoltarea de caractere virtuale; Software descărcabil și înregistrat pentru personaje generate de calculator pentru utilizare în filme, televiziune, internet și divertisment; programe de calculator pentru a crea, implementa și distribui personaje virtuale cu aspect realist printr-o platformă de internet; proiectarea și dezvoltarea de versiuni de ființe umane modelate de computer folosind animație pe calculator.

Acolo unde Bixby se concentrează doar pe vorbire, NEON pare să fie altceva și, mult mai vizual. Ca un fel de versiune avansată a modelului AR Emoji pe care îl puteți utiliza deja pe smartphone-urile și tabletele Galaxy. Deoarece Samsung afirmă că poate fi „cel mai bun prieten al tău”, se pare că poți comunica cu propriul personaj virtual generat. Inteligența artificială înseamnă că personajul este de asemenea capabil să învețe, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce trece timpul, poate evalua din ce în ce mai mult și poate anticipa nevoile și interesele dvs.

Samsung va organiza o conferință de presă luni în 6 ianuarie, la ora 6:30 PST (marți 16:30 ora României) la Venetian Hotel în Las Vegas. În acel moment, toate detaliile vor fi, fără îndoială, dezvăluite și discutate în detaliu. O zi mai târziu pe 7 ianuarie, începe CES 2020 și ușile vor fi deschise pentru public. În acel moment, toate noile produse și servicii vor fi expuse pentru ca vizitatorii să vadă ultimele noutăți de la Consumer Electronics Show.

SURSĂLetsgoDigital