NEON nu vine cu Galaxy S21 sau cu alt dispozitiv Samsung Galaxy

589
NEON nu vine cu Galaxy S21 sau cu alt dispozitiv Samsung Galaxy
Sursa Foto: nowtheendbegins.com

La sfârșitul lunii noiembrie, am scris că NEON, omul artificial Samsung care a fost anunțat la CES 2020 de laboratoarele Samsung Technology and Advanced Research (STAR), va veni pe unele telefoane în decembrie. Acum, CEO-ul STAR Labs, Pranav Mistry, a spus că acest lucru nu se va întâmpla.

La câteva zile după ce am scris că produsul bazat pe AI va ajunge pe smartphone-uri, Parnav Mistry a postat un tweet spunând că NEON View, versiunea realizată pentru dispozitive mobile, „nu va avea disponibilitate generală în viitorul apropiat”. În tweet, el a spus că NEON este „inițial vizat pentru afaceri, ca API”. NEON va folosi „capacitatea de conversație în timp real pentru aplicațiile mobile și serviciile web”.

NEON va fi disponibil din 2021 pentru segmentul B2B

Recent a părut o nouă postare pe Twitter de la @cozyplanes), conform GizmoChina. Am aflat atunci că avatarul Samsung va fi disponibil doar pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Un alt laker, Chun (@ chunvn8888) a spus că va exista un comunicat de presă. Se pare că ambele surse au greșit.

CEO-ul Pranav Mistry a postat acum un nou tweet pentru a lămuri lucrurile. El a dezvăluit că omul artificial Samsung nu vine cu seria Galaxy S21 sau alt dispozitiv Galaxy. Este un serviciu independent de producție, va fi disponibil în 2021 și, de acum, API-urile NEON View și Frame sunt destinate exclusiv segmentului B2B (Business-to-Business).

B2B (Business-to-Business). Termenul descrie relațiile de afaceri între două sau mai multe companii. În B2B există oameni de afaceri de ambele părți, în timp ce în B2C există în mod normal o persoană de afaceri și un consumator.

Așadar, chiar dacă am fost entuziasmați de venirea acestui avatar la telefoanele Samsung, acest lucru nu se va întâmpla. Site-ul web NEON spune că „My NEON”, un prieten uman artificial, va veni în 2022. Dar, nici aici nu se explică dacă atunci va veni pe telefoane sau pe un alt dispozitiv de consum.