Netflix dispare de pe unele televizoare Samsung Smart de la 1 decembrie

1075
Sursa Foto: via phonandroid.com

Netflix nu va mai fi disponibil pe unele televizoare Samsung Smart începând cu 1 decembrie 2019, spune producătorul sud-coreean. Potrivit firmei, unele modele TV mai vechi nu vor mai avea acces la aplicația Netflix integrată din cauza „limitărilor tehnice”. Pentru a vă bucura de abonamentul dvs. la televizorul conectat, va trebui să alegeți o alternativă.

Din cauza limitărilor tehnice, unele dispozitive nu vor mai suporta Netflix începând cu 1 decembrie 2019. Unele televizoare Samsung Smart mai vechi sunt afectate de această modificare„, a anunțat Samsung pe site-ul său oficial. Din păcate, producătorul nu oferă lista exactă a televizoarelor afectate.

Netflix nu va mai fi disponibil pe unele televizoare Samsung din decembrie 2019

Majoritatea televizoarelor conectate vândute de Samsung au o aplicație Netflix direct integrată. Acest lucru permite utilizatorilor să acceseze cataloage și filme Netflix fără a fi nevoie de o parolă sau consolă HDMI. Acesta este și cazul televizoarelor inteligente produse de LG Electronics, Toshiba sau Sony.

Potrivit Samsung, unele televizoare lansate în urmă cu câțiva ani nu mai sunt compatibile cu cea mai recentă versiune a aplicației Smart TV Netflix. Un mesaj de eroare care explică situația va apărea pe ecranul tuturor televizoarelor afectate la deschiderea Netflix în zilele următoare. Totuși, pentru cei ce țin la televizoarele lor actuale dar vor să urmărească în continuare programele companiei americane există mai multe soluții.

Netflix, Inc. este o companie americană, cu sediul central în Los Gatos (California) fondată în 1997. Numele este compus din „Net” de la Internet și „flix” termen colocvial pentru filme. În aprilie 2018, Netflix a avut 125 de milioane de abonați din întreaga lume, inclusiv 56,71 milioane în Statele Unite.

Cum să urmărești Netflix pe televizorul său Smart Samsung după 1 decembrie 2019? „Multe alte dispozitive pe care este posibil să le conectați la aceste televizoare sunt acceptate„, asigură Samsung. Gigantul high-tech numește printre altele consolele de jocuri video (PS4, PS3, Xbox One), media playere (Google Chromecast, Apple TV), televizoare inteligente și set-top box.

Și unii utilizatori Roku au început, de asemenea, să primească notificări conform cărora dispozitivele lor nu vor mai avea acces la Netflix în decembrie, Roku citând și „dificultăți tehnice”. Modelele Roku TV sunt disponibile numai și exclusiv în Statele Unite, Canada și Mexic.

Este posibil ca acest lucru să nu pice chiar bine pentru unii utilizatori. Vor fi nevoiți să investească în dispozitive dedicate de streaming iar aceste dispozitive vin cu un anumit preț. Avantajul acestor dispozitive este că permit utilizatorilor să acceseze mai multe aplicații diferite.