Noi canale de la Blue Ant Media ajung pe Samsung TV Plus în unele țări

224
Samsung TV Plus
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung TV Plus devine tot mai popular în rândul clienților, deoarece serviciile de streaming continuă să-și crească prețurile anual. Serviciul TV gratuit al Samsung oferă în prezent peste 2.000 de canale în mai multe țări, dar cel mai mare avantaj al său este că este disponibil pe toate televizoarele Samsung.

Samsung a adăugat deja multe canale noi la serviciul său TV în ultimul timp, dar compania nu a terminat încă. Începând cu această săptămână, trei noi canale de la compania canadiană Blue Ant Media vor fi disponibile pe Samsung TV Plus. Homeful, HauntTV și Love Pets au fost adăugate la Samsung TV Plus în mai multe piețe.

Samsung TV Plus primește noi canale

Conform acordului, TV Plus va transmite conținut Blue Ant Media cuprinzând crime, paranormal, lifestyle și istorie naturală. Cele trei canale de streaming gratuit extind și mai mult distribuția Blue Ant Media cu serviciul Samsung. Acestea se alătură canalului de natură și animale sălbatice lansat anterior, Love Nature în SUA și canalului centrat pe criminalitate, Crimetime în Canada.

„Suntem încântați să adăugăm la gama noastră existentă de canale una dintre cele mai importante platforme FAST. Ne angajăm să fim o sursă de încredere de conținut cu producțiile originale ale companiei noastre și conținut premium.” A declarat Jamie Schouela, președinte, canale globale și media, Blue Ant Media, potrivit PhoneArena.

Blue Ant Media este o companie media canadiană cu sediul în Toronto, Ontario, fondată în 2011. Compania deține studiouri, canale de televiziune interne și internaționale. Numele canalului face referire la trilogia „Blue Ant” a lui William Gibson.

Canalul Blue Ant Media axat pe renovare și design, Homeful, ajunge pe Samsung TV Plus în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă. Săptămâna trecută a fost lansat în Mexic și Brazilia în spaniolă și portugheză.

După ce a fost introdus inițial în Canada, Australia, Noua Zeelandă și Marea Britanie la începutul acestui an, HauntTV este acum disponibil pentru utilizatorii serviciului Samsung din Statele Unite.

În ceea ce privește Love Pets, canalul care se concentrează pe animalele de companie este acum disponibil pentru toți utilizatorii canalului de streaming Samsung TV Plus din Marea Britanie, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia și Țările de Jos.