Samsung TV Plus își extinde oferta sportivă cu FIFA+

333
FIFA+
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Utilizatorii Samsung din întreaga lume pot accesa acum conținut premium de fotbal 24/7 datorită canalului FIFA+ de pe Samsung TV Plus. Gigantul coreean și-a extins oferta de divertisment sportiv cu mai mult conținut în timpul celui mai mare turneu de fotbal feminin Cupa Mondială Feminină FIFA 2023 care se desfășoară în Australia și Noua Zeelandă.

Samsung a anunțat ieri că FIFA+ este cea mai recentă adăugare globală la lista de canale de pe Samsung TV Plus, serviciul său gratuit de streaming TV. Această nouă adăugare face parte din creșterea continuă a ofertelor de sport Samsung disponibile pentru utilizatorii săi. Samsung TV Plus este disponibil clienților Samsung Smart TV, pe telefoane și tablete. Modelele de televizoare Samsung fabricate după 2016 și dispozitivele mobile cu minim Android 8.0 sau o versiune ulterioară au încorporat Samsung TV Plus.

FIFA+ pe Samsung TV Plus pentru utilizatorii din mai multe țări

Canalul gratuit FIFA+ de pe Samsung TV Plus va prezenta colecția bogată de originale FIFA+, Arhiva și cele mai importante momente din jocul masculin și feminin. Samsung TV Plus este disponibil numai în Coreea, Regatul Unit, Germania, Elveția, Austria, Franța, Italia și Spania. Mai au acces la serviciul Samsung și utilizatorii din Olanda, Țările Nordice, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Brazilia și Mexic. Aplicația mobilă este disponibilă numai în Coreea, SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Elveția, Austria și India.

În plus, utilizatorii din Brazilia și Italia pot accesa meciurile live de la Cupa Mondială pe Samsung TV Plus. Finala va avea loc pe 20 august 2023 pe Stadionul Olimpic Sydney din Sydney. Echipa SUA este deținătoarea trofeului, a câștigat precedentele două turnee în 2015 și 2019.

DAZN, considerat un Netflix al sportului, este un serviciu internațional de streaming sportiv de top disponibil în peste 200 de țări. A fost lansat în Austria, Germania, Elveția și Japonia în august 2016. DZN Canada are cel mai mare conținut sportiv.

Legătura tehnologică se bazează pe conținutul sportiv existent pe televizoarele Samsung, care include aplicația DAZN Tizen, DAZN FAST+ (Austria și Germania), Canalul de fotbal feminin DAZN (Australia și Noua Zeelandă), Canalul de tenis (Austria, Germania, India, Țările de Jos, Elveția și Regatul Unit), DraftKings Network (SUA), CBS Sports HQ (SUA) și alte canale de pe Samsung TV Plus.

Samsung TV Plus este sursa de divertisment și sport gratuită a Samsung care oferă mii de emisiuni TV, filme și evenimente sportive pentru milioane de televizoare inteligente Samsung, dispozitive Galaxy și, pe mai multe piețe, pe frigiderele Family Hub și web.

Acces la mii de ore de conținut cu FIFA+ pe televizoarele Samsung

Anunțul Samsung vine în timp ce Cupă Mondială Feminină 2023 din Australia și Noua Zeelandă continuă în ritm accelerat. FIFA+ va oferi clienților acces la mii de ore de conținut despre cele mai grozave povești ale fotbalului. Originalele canalului sunt documentare de lungă durată, documentare și scurtmetraje, care oferă o povestire globală în jurul jocului masculin și feminin. Acestea include, printre altele: „Cel mai fericit om din lume” (geniul, inconformist, mentorul și rebelul care este Ronaldinho); „Croația: Definirea unei națiuni” (povestea modului în care un grup de fotbaliști a definit o nouă națiune prin fotbal); și „Bravas” de Juárez” (sacrificiile inspiratoare din spatele visului unei echipe de fotbal feminin din America Latină).

Sursă foto: Tvr.ro

Între timp, Arhiva va deveni adăpostul fiecărui meci de Cupa Mondială FIFA și Cupa Mondială Feminină înregistrat vreodată cu camera. Pe lângă reluările complete ale meciurilor, va fi disponibilă și o programare în stil editorial. Sunt cuprinse aici inclusiv momentele importante ale meciurilor din turneu, goluri, programare axată pe echipă și profiluri dedicate jucătorilor.

Odată cu includerea conținutului live de la evenimente sportive majore, televizoarele noastre se transformă în centre de conținut sportiv premium. În acest fel ne redefinesc înțelegerea a ceea ce poate oferi FAST.” A declarat Alex Hole, VP & GM Samsung Electronics Europe, potrivit SamsungNwesroom.

Samsung TV Plus este serviciul gratuit de streaming TV (FAST) la cerere de la Samsung. FAST sau Free ad-supported streaming television – televiziune în streaming gratuită cu reclame. Samsung TV Plus oferă aproape 2.000 de canale la nivel global, precum și mii de emisiuni și filme la cerere. Samsung TV Plus este integrat direct în toate televizoarele Samsung 2016-2023. Este disponibil pe dispozitivele mobile Samsung Galaxy complet gratuit, fără abonament sau autentificare pe web.