Samsung lucrează la noi căști IconX, vor avea 8 GB memorie

1019

Conform ultimelor informații Samsung lucrează la o versiune mai nouă a căștilor pentru urechi Gear IconX împreună cu succesorul lui Samsung Gear Sport și Gear Fit 2. Potrivit surselor citate de SamMobile, noile căști Samsung IconX (2019) au numărul de model SM-R170. Noile modele vor fi disponibile în negru, alb și galben.

Căștile vor veni cu o memorie internă de 8 GB, care este mai mare decât pe orice alt produs marca Samsung Gear. Memoria de 8 GB este mai mare, fie că este vorba de modelele IconX anterioare sau unul dintre numeroasele smartwatch-uri Samsung. Actualele căști IconX (2018) au o memorie de 4 GB.

Samsung, posibil Galaxy IconX (2019), așteptate cu o baterie mai mare

Acestea sunt toate informațiile pe care le avem pentru moment, deci putem doar specula despre ceea ce noile căști IconX ar putea oferi. Cum s-a întâmplat cu Samsung Galaxy Watch, ne putem aștepta ca următoarele IconX să vină cu numele Galaxy. Poate Samsung va aduce, de asemenea, sunet reglat de AKG, deși acest lucru ar putea ridica considerabil prețul. Dar ar putea fi o mișcare bună în ceea ce privește aducerea tuturor produselor Samsung sub brandul Galaxy. În perioada următoare Samsung va lansa și cel puțin un difuzor Galaxy Home, cu sunet reglat de AKG, posibil la MWC 2019.

AKG Acoustics, este o companie fondată în 1947 în Austria. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics.

Nu în ultimul rând, ne putem aștepta, de asemenea, să vedem o viață mai bună a bateriei pe noul IconX. S-ar putea să nu fie o diferență uriașă. Totuși, modelul Gear IconX (2018) a adus deja o îmbunătățire semnificativă a bateriei față de primul model de căști. Samsung Gear IconX (2018) oferă 5 ore de streaming Bluetooth, 7 ore de ascultare MP și 4 ore de convorbire. Samsung ar putea alege să crească capacitatea bateriei la fel cum a crescut memoria, dar momentan nu știm nimic de baterie.

Samsung Gear IconX (2018), oferă o calitate excelentă a sunetului, izolare fonică și o fixare sigură în interiorul urechilor. Căștile sunt și dispozitive de urmărire a activităților sportive. Funcțiile de fitness necesită utilizarea aplicației Samsung S-Health. Așteptăm performanțe superioare în spiritul Samsung pentru viitoarele, presupunem, Galaxy IconX (2019).