Actualizare Samsung Good Lock pentru noi funcții la One Hand Operation+

651
Sursa Foto: androidpolice.com

Good Lock este una dintre părțile preferate de foarte mulți utilizatori la interfața Samsung One UI. Pe scurt, Good Lock găzduiește mai multe module care vă permit să reglați experiența software Samsung, oferind un mai mare grad de control. Multe dintre aceste module au primit acum noi actualizări, majoritatea fiind mici corecții de erori. Cu toate acestea, One Hand Operation+ a primit o actualizare mai semnificativă, aducând și câteva caracteristici noi.

Prima adăugare la One Hand Operation+ este o nouă acțiune glisantă pentru ajustarea volumului media. O glisare lungă în sus ridică volumul, în timp ce una lungă în jos reduce volumul. Există, de asemenea, o fereastră pop-up utilă cu săgeți în sus și în jos pentru a regla volumul treptat.

Mini task switch a beneficiat de o revizuire la animația sa de deschidere. Este aceeași animație de bază ca înainte, dar acum este la fel de netedă ca în întregul sistem de operare. Acum este mult mai plăcută de utilizat, conform AndroidPolice. A fost adăugat un meniu cu trei puncte pentru fiecare aplicație deschisă, care conține aceleași opțiuni ca și cele găsite în ecranul de prezentare implicit.

One Hand Operation+ primește noi funcții

Acum panoul de instrumente rapide de la One Hand Operation+ conține 12 comenzi rapide pentru diferite funcții ale sistemului. Sunt printre altele pentru Wi-Fi, rotire automată sau realizarea unei capturi de ecran. Această actualizare adaugă încă o opțiune la lista deja lungă, sub forma unei comutări de inversare a culorilor. Face exact așa cum sugerează numele, activând și dezactivând funcția de accesibilitate a inversării culorilor. O altă comandă prin glisare a fost adăugată la lista de gesturi numită rotirea ecranului. Cu acestă acțiune de glisare puteți trece ecranul fie în peisaj, fie în portret, în funcție de orientarea inițială.

Good Look este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Good Look include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. Aplicația a fost actualizată în februarie 2020 cu suport pentru Android 10 și One UI 2.0.

Pe lângă One Hand Operation+, alte module Samsung Good Lock au primit și ele actualizări. Printre acestea se numără Edge Lighting+, QuickStar, NavStar, LockStar, Sound Assistant și Nice Catch. Schimbările pentru aceste aplicații au fost la fel ca în versiunea precedentă „corecții de erori”. Nu am putut identifica nicio schimbare cât de cât importantă la aceste funcții. One Hand Operation+ este într-adevăr singura aplicație care primește funcții noi.

Cu One Hand Operations+ este mai confortabil să folosiți smartphone-ul, în special cele cu ecran mare, cu o singură mână. Puteți chiar seta funcții bazate pe diferite gesturi de direcție scurte, cum ar fi orizontală, diagonală sus, diagonală în jos.

Aceste actualizări au ajuns inițial pe Galaxy S20 Ultra, vor ajunge în perioada următoare pe toată seria S20.