Noi imagini și detalii despre Samsung Galaxy View

1863

Noi imagini despre dispozitivul gigant de la Samsung au apărut pe internet. Galaxy View este o tabletă Samsung bazată pe Android cu un display TFT de 18,4 inch, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și se pare că va fi lansată in SUA la un preț de 599$. Aparent, Samsung va lansa acest produs drept o tabletă pentru web-browsing și redare media. Va fi disponibilă pe negru și alb pentru piața din SUA, fără a exista informații legate de acest aspect pentru piața europeană.

Tableta va fi echipată cu un procesor de 64-bit octa-core Exynos 7580 cu o frecvență de 1,6 GHz, 2 GB de RAM, memorie internă de 32 GB și un slot pentru carduri microSD. Din punct de vedere al conectivității, se așteaptă să prezinte conectivitatte HSPA+ și LTE (Cat. 6), Wi-Fi și Bluetooth 4.1. Nu există o cameră principală pe tableta bazată pe Android 5.1 Lollipop, însă va exista o cameră frontală de 2,1 megapixeli pentru apeluri video și boxe high-quality pentru o experiență media deosebită.

De asemenea va fi prezentă o baterie de 6,700 mAh ce va alimenta tableta până la 8,5 h de playback video. Nu este prezent nici un buton fizic, navigarea făcându-se exclusiv pentru butoanele de navigare virtuale. Pe capacul posterior, după cum se poate vedea și în imagini, este prezent un mâner ce facilitează transportul și poziționarea sa pe suprafețe.