Noi teme Disney anunțate de Samsung pentru dispozitivele Galaxy

836
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat disponibilitatea unor noi teme Disney pentru smartphone-urile Samsung Galaxy. De acum înainte, utilizatorii și fanii telefoanelor Samsung își pot personaliza dispozitivele cu teme oficiale „Dumbo”, „Mickey Mouse”, „Captain Marvel” și „Avengers: Endgame”. Toate sunt teme noi care vor fi adăugate în Galaxy Store în perioada următoare.

La Samsung căutăm constant să facem alianțe cu mari companii de genul Disney. Prin intermediul acestora vrem să oferim în exclusivitate cea mai bună experiență de utilizare. Această colaborare ne face mândri și ne umple de entuziasm. Prin această colaborare oferim clienților noștri un număr infinit de posibilități, astfel încât să se poată bucura de smartphone-urile lor Galaxy la maxim”. A declarat H.S. Jo, președintele Samsung Electronics Mexic.

Temele Disney vor putea fi descărcate din Galaxy Store

Temele Galaxy vă permit duceți creativitatea la un alt nivel, deoarece oferă posibilitatea de a reproiecta ecranul telefonului. De asemenea, vă permit să vă personalizați interfața prin intermediul unor instrumente care modifică din culori, texturi, icoane sau chiar butoane, adaptându-se la propriul stil. În funcție de tema Disney aleasă telefonul vă poate reprezenta personalitatea.

Pe lângă imaginile de fundal anunțate recent pentru seria Samsung Galaxy S10 („The Incredibles”, „Frozen” și „Zootopia”), Samsung va încorpora noi teme cu personaje care vor da viață dispozitivelor într-un mod total diferit. Vor fi disponibile imagini din filme cu personaje cunoscute cum ar fi „Dumbo”, „Captain Marvel”, „Mickey Mouse” și „Avengers: Endgame”. Toate aceste teme sunt disponibile pentru modelele Samsung Galaxy începând cu seria Galaxy S6, Galaxy S9 și terminând cu seria Galaxy S10.

Mickey Mouse este un personaj de desene animate creat de către regizorul și desenatorul american Walt Disney și Ub Iwerks în 1928. Mickey Mouse a fost menționat încă din 1934 în Encyclopedia Britannică. Mickey Mouse a devenit unul dintre simbolurile cinematografiei și culturii americane. Filmul „Lend a Paw” (1941) cu Mickey Mouse, a câștigat premiul Oscar.

Noile teme Disney sunt legate de lansările de filme pe care Disney le va prezenta pe piață în perioada următoare. Aceste teme pot fi descărcate din Galaxy Store și aplicate de pe ecranul de pornire al smartphone-ului.

Cum să aplici o temă pe un smartphone Galaxy într-un mod ușor și simplu?

  • Apăsați și mențineți apăsat ecranul principal
  • Faceți clik pe pictograma „Imagini de fundal” sau „Teme” din partea de jos a ecranului
  • Pentru a descărca noile teme Disney, căutați „Editor’s Choice
  • Descărcați și faceți clic pe „Aplicați”