Acasă Stiri Samsung va introduce trei noi variante de culoare pentru Galaxy S8 și...

Samsung va introduce trei noi variante de culoare pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+

Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost lansate inițial în culorile Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Maple Gold și Coral Blue, însă o recentă listă cu mai multe opțiuni de culoare a apărut pe site-ul web al companiei Samsung din Taiwan.

Conform listării, Galaxy S8 ar putea fi disponibil în curând în Taiwan în Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey și Quicksand Gold, în timp ce Galaxy S8+ poate fi disponibil numai în ultimele două culori.

Este de remarcat faptul că Samsung nu a lansat niciodată toate opțiunile de culoare existente pretutindeni, deci nu este clar dacă modelele viitoare vor fi disponibile la nivel global sau dacă vor fi limitate doar la Taiwan.

Puteți să vă faceți o idee despre cum arată aceste culori noi, din imaginea de mai sus.

Taiwan, oficial Republica China, este o țară insulară, cu recunoaștere restrânsă, fiind recunoscută doar de 23 de state. România și Republica Moldova nu recunosc acest stat. Are capitala la Taipei, 23,5 milioane de locuitori și limba oficială este mandarina. Ca rezerve valutare se află pe poziția a 4-a în lume, cu aproximativ 262,9 miliarde de dolari. Are unul dintre cele mai ridicate niveluri de trai din lume. 

 

Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt cele mai noi două smartphone-uri emblematice de la Samsung și au fost prezentate oficial la începutul acestui an.

Începând de atunci, dispozitivele au fost lansate în majoritatea regiunilor din lume, au trecut prin toate sitele și au fost întoarse pe toate părțile de către recenzori și consumatori.

Telefoanele au fost foarte bine primite și au avut un mare impact asupra tuturor.

Dispozitivele oferă o mulțime de caracteristici noi față de predecesorii lor, dintre care cel mai spectaculos este „Afișajul Infinity”. Dispozitivele utilizează de asemenea cel mai recent și mai puternic cip de la Qualcomm – Snapdragon 835 SoC, deși variantele taiwaneze sunt alimentate de cip-ul Exynos 8895 care a fost proiectat și fabricat in-house (în casă) de gigantul tehnic sud-coreean.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au avut un început foarte bun pe piața globală a smartphone-urilor, din ce în ce mai competitive, vânzând peste cinci milioane de unități în primele trei săptămâni de la lansarea oficială din 21 aprilie. Compania este așteptată să vândă peste 20 de milioane de unități Galaxy S8 și Galaxy S8+ în trimestrul actual și între cincizeci și șaizeci de milioane de dispozitive până la sfârșitul acestui an.

Va fi interesant să vedem dacă Samsung va fi capabilă să atingă aceste estimări, semnele inițiale sunt foarte încurajatoare, iar compania pare să fi depășit total problemele cauzate de Galaxy Note 7.

În plus față de noile culori, Samsung este în prezent ocupat cu dezvoltarea succesorului telefonului Galaxy S8. Cu numele de proiect Star – Samsung Galaxy S9 – telefonul este așteptat să continue direcția cu același afișaj Infinity și foarte probabil cu multe alte noutăți.

În plus, Samsung se pregătește să lanseze Galaxy Note 8 în timpul acestei veri, un telefon mai mare bazat pe S8, cu un stylus S-Pen și o putere hardware îmbunătățită.

Avem cu siguranță multe așteptări de la Samsung în acest an!

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...