Galaxy Note 10+ are cele mai bune camere foto, conform DxOMark

862
Sursa Foto: SamMobile.com

Mulți clienți care vor să achiziționeze un nou smartphone-pilot sunt interesați în primul rând de camerele foto. Afirmația este valabilă și pentru Samsung Galaxy Note 10+. DxOMark a postat recent rezultatele testelor sale pentru camerele foto aflate pe Samsung Galaxy Note 10+. Galaxy Note 10+ 5G testat a primit un scor general de 113 puncte. Acesta este mai mare cu un punct decât scorul obținut de Huawei P30 Pro (112 puncte) și plasează pe Galaxy Note 10+ pe primul loc în top.

Este pe primul loc și la camera selfie, cu un scor general de 99 de puncte. Deoarece modelul 5G are aceeași configurare a camerei ca Galaxy Note 10+, acest scor este și pentru acest model. DxOMark clasează dispozitivele prin înregistrarea și evaluarea a peste 1.500 de imagini și peste 2 ore de videoclipuri în medii controlate, precum și scene naturale interioare și exterioare, cu setările implicite ale camerei.

Galaxy Note 10+ are cele mai bune camere foto din lume

Samsung Galaxy Note 10+ are o cameră principală de 12 MP cu deschidere variabilă f / 1,5 – 2,4, OIS și autofocus. Este asociat cu o cameră Ultra-Wide de 16 MP, cu o deschidere f / 2,2 și una de 12 MP telefoto cu deschiderea f / 2,1. De asemenea, are și a patra cameră cu un senzor TOF.

Nu există o mare diferență în hardware-ul camerei lui Galaxy Note 10+ în comparație cu Galaxy S10 5G. Cu toate acestea, Samsung a reușit să scoată mai mult din ea îmbunătățind software-ul și algoritmii de procesare. Cu un scor de 118 puncte, Galaxy Note 10+ 5G a fost clasat drept a doua cea mai bună cameră pentru smartphone pentru fotografii, la doar un punct din spatele Huawei P30 Pro. S-a constatat că expunerile sunt consistente și precise, indiferent de condițiile de iluminare.

DxOMark este un site web cu sediul în Boulogne-Billancourt, Franța. Oferă evaluări ale calității imaginilor luate de dispozitive mobile. Evaluările DxOMark sunt folosite de presa din domeniu pentru a descrie caracteristicile de calitate a imaginilor camerelor și dispozitivelor mobile.

Gama dinamică foarte largă ajută, de asemenea, la păstrarea detaliilor și a umbrelor în condiții diferite de contrast. Zoom-ul optic a fost păstrat pentru noul phablet la de 2x. Așa cum era de așteptat, poate fotografia cu multe detalii, culori foarte precise și zgomot redus. Diafragma f / 2,1 comparativ cu Galaxy S10 5G (f / 2,4) are ca rezultat o redare a texturii ușor mai bună în fotografiile bokeh și în fotografii la o mărire de 2x, în special în condiții de lumină interioară sau lumină insuficientă.

Înregistrări video de cea mai bună calitate cu Galaxy Note 10+

Pentru video, Galaxy Note 10+ 5G este cea mai bună cameră pentru smartphone, evaluată de DxOMark, cu un scor de 101 puncte. S-a constatat că înregistrările video sunt exacte în aproape toate condițiile, înregistrează în culorii luminoase și vii. Dispozitivul poate înregistra cu foarte multe detalii videoclipurile 4K. Autofocusul video este, de asemenea, precis și rapid, cu o urmărire bună a subiectelor.

Rămâne de văzut cât timp Galaxy Note 10+ 5G este capabil să rămână în prim-plan. Acesta va trebui să facă față unor nou telefoane pilot, foarte capabile, în a doua jumătate a acestui an. Acesta includ și noul Apple iPhone, Google Pixel 4 și Huawei Mate. Până atunci, puteți fi sigur că Galaxy Note 10+ vă va oferi cea mai bună cameră din lume aflată pe un smartphone.