Galaxy Note 10 posibil cu un ecran cu diagonala de 6,66 inch

996

Samsung va fi mai mare cu Galaxy S10, potrivit zvonurilor și informațiilor care au inundat internetul în ultimele luni. Smartphone-ul de vârf al modelului Galaxy S10 va avea un afișaj de 6,44 inch, puțin mai mare decât Galaxy Note 9. Și, conform ultimei informații de la ziarul sud-coreean The Bell, Note 10 ar putea avea un ecran de 6,66 inch.

Un ecran mai mare sună plauzibil, mai ales acum când compania americană Apple a mărit ecranele la cea mai recentă gama de iPhone-uri.

Samsung Electronics a comandat panouri de 6,66 inch pentru Galaxy Note 10 de la Samsung Display. Cu toate acestea, potrivit SamMobile, chiar dacă aceste informații provin din surse cunoscute, totul ar trebui considerat speculație. Aceasta pe considerentul că lucrurile se pot schimba drastic în lunile următoare, aproape un an până la lansare.

Galaxy Note 10 un dispozitiv mai mare posibil cu trei camere la spate

Totuși, dacă mergem pe modelele Galaxy Note prezentate până acum de Samsung, o creștere în dimensiuni pentru viitorul phablet ar fi destul de logică. Dacă Galaxy S10 are trei camere la spate, Galaxy Note 10 cu siguranță va avea și el. Să nu uităm! Mai avem aproape un an până când va fi lansat Note 10 și în mod sigur multe se vor schimba până atunci.

Dacă ne gândim la lucruri precum stiloul S Pen, la slotul său și o baterie mai mare, viitorul Note 10 va fi sigur mai mare. Astfel în acest phablet, cu gabarit mai mare, se vor potrivi toate fără a fi nevoie să fie sacrificate caracteristicile existente.

Raportul de aspect – se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii. 18,5: 9 este raportul dintre laturile imaginii, lungimea și înălțimea denumit și aspect ratio. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 19: 9, o imagine poate fi de 19 cm lățime și 9 cm înălțime.

Să nu mai vorbim de faptul că, afișajul lui Galaxy S10 posibil să aibă un raport de aspect ușor mai mare, 19: 9 în loc de 18,5: 9. Note 10 posibil să nu vină cu acest raport de aspect, pentru a putea găzdui un ecran de 6,66 inch. Să sperăm că mufa pentru căști nu va fi eliminată, așa că Samsung poate face Note 10 suficient de compact. O recentă informație a sugerat posibilitatea ca Samsung să elimine mufa de 3,5 mm la Note 10. Există totuși motive de îngrijorare.

Dar, cu Galaxy S10 așteptat peste câteva luni, poate este prea devreme pentru a vorbi despre Note 10. Dar zvonurile trebuie luate în considerare pentru că în final se pot adeveri.