Samsung Galaxy Note 8 cu asistentul virtual Bixby și afișare 4K

1892

Samsung Electronics intenționează să lanseze seria Galaxy Note 8, în a doua jumătate a anului 2017 după Galaxy S8 și S8 Edge care urmează să fie lansate în luna aprilie.

În ciuda eșecului cu Galaxy Note 7 de anul trecut, compania a decis să nu arunce brandul Note la coșul de gunoi.

Un oficial din industria de electronice Samsung a declarat pe 2 ianuarie, „Galaxy Note 7 a fost foarte popular înainte de rapoartele cu privire la dispozitivele care au explodat sau au luat foc în timpul încărcării. Pe măsură ce piața phablet, care a fost dezvoltată de Samsung Electronics, este în creștere, compania va lansa seria Note, din nou în acest an”.

Phablet – o clasă de dispozitive mobile încadrate ca dimensiune și format între smartphone-uri și tablete.

Galaxy S8, care este așteptat să ajungă pe piață în luna aprilie, va beneficia de asistentul intelient Samsung, numit provizoriu „Bixby„.

Galaxy Note 8 va adăuga caracteristica VR ultra-definition și caracteristica S-Pen îmbunătățită, la fel și pe Bixby.

Samsung va decide cu privire la data de lansare a lui Galaxy Note 8, luând în considerare lansările modelelor precedente – Galaxy Note 7 la 19 august 2016, Galaxy Note 5 la 20 august și Galaxy Note 4 pe 26 septembrie.

Cu toate acestea, unii spun că societatea ar trebui să lanseze Galaxy Note 8 mai devreme, în timp ce alții spun că ar trebui să stabilească cu atenție data de lansare. Samsung are în vedere, de asemenea, în planurile sale de a actualiza și de a îmbunătăți securitatea sistemului de autentificare a irisului, care a fost inclus în Galaxy Note 7 și a făcut furori.

Un funcționar de la compania parteneră a lui Samsung Electronics a spus, „Samsung va introduce display-uri cu rezoluție 2K în Galaxy S8, dar va folosi display-uri de rezoluție 4K în Galaxy Note 8 pentru a realiza funcții îmbunătățite de realitate virtuală (VR). Sunt informații că se poate conecta cu noul Gear VR .”

Se pare că Samsung pregătește foarte bine terenul pentru următoarea lansare a lui Galaxy Note 8, care trebuie să facă uitat fiasco-ul lui Note 7.

Un oficial anonim Samsung a fost citat ca sursă pentru această știre, astfel încât autenticitatea acesteia nu a fost confirmată încă.

SURSĂBusinessKorea