Galaxy Note 8 cu Android 8.0 Oreo certificat de Wi-Fi Alliance

1202

Samsung nu a confirmat încă actualizarea lui Galaxy Note 8 cu Android 8.0 Oreo. Compania sud-coreeană nu a lansat un program Oreo beta pentru acest telefon. Dar în conformitate cu ultimele informații proprietarii de Galaxy Note 8 nu trebuie să mai aștepte prea mult, telefonul a primit certificarea Wi-Fi necesară pentru Android 8.0 Oreo.

Numărul de model ce îi corespunde lui Samsung Galaxy Note 8 – SM-N950F – a fost reperat la Wi-Fi Alliance cu Android 8.0 Oreo. Acesta a primit certificarea Wi-Fi pentru actualizarea cu sistemul de operare Goole. Noile certificări sunt necesare ori de câte ori un dispozitiv primește o actualizare majoră de acest tip și de obicei este un indicator al unei lansări iminente.

Cu toate acestea, nu putem spune sigur când va începe lansarea programului beta pentru Galaxy Note 8 cu Android Oreo. Vă reamintim că Samsung nu a lansat încă actualizarea pentru Galaxy S8. De fapt a lansat actualizarea cu Android Oreo pentru Galaxy S8 la începutul acestei luni, după un program beta detaliat, dar a fost oprită câteva zile mai târziu.

Samsung a confirmat că a oprit lansarea din cauza repornirilor neașteptate cauzate de Oreo pe unele telefoane. O nouă versiune Android 8.0 Oreo este în curs de dezvoltare pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ și ar trebui lansată în curând.

Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas. Producătorii pot utiliza marca comercială pentru produse certificate care au fost testate pentru interoperabilitate.

Software-ul Android Oreo pentru Galaxy Note 8 este, evident, următoarea prioritate pentru compania Samsung. Sperăm că se vor rezolva problemele pentru a asigura o lansare cât mai rapidă a noului sistem de operare pe elegantul phablet al firmei Samsung.

 

SURSĂSamMobile