Acasă Stiri Galaxy Note 8 nu va avea un scanner de amprente în ecran

Galaxy Note 8 nu va avea un scanner de amprente în ecran

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt cele mai bune smartphone-uri lansate în acest an.

Aproape toți cei care au folosit aceste telefoane de la Samsung, vă vor spune cât de incomod este amplasarea senzorului de amprente pe spate.

După cum sa afirmat anterior, aceasta pare să fi fost ultima decizie luată de Samsung, necesară datorită incapacității companiei de a produce la timp un prototip de înaltă calitate pentru un scanner care să fie plasat pe ecran.

Și în timp ce speram că tehnologia va fi gata până când Samsung Galaxy Note 8 va intra în producție, o știre recentă tocmai ne-a adus – din Galaxie – cu picioarele pe pământ.

Dupa cum a apărut în publicația sud-coreeană News1, care a citat un reprezentant Samsung: „Am depus toate eforturile pentru a instala un senzor de amprentă integrat pe display la Samsung Galaxy Note 8, dar am decis să nu-l instalăm pe acest telefon, datorită diferitelor limitări tehnice privind securitatea.”

Samsung nu a putut să producă un prototip bun la timp pentru a putea fi integrat în Galaxy Note 8. Samsung a avut un prototip în lucru, dar unul care nu poate să se ridice la nivelul cerut de firma coreeană și la același calibru cu omologii săi de pe piața de telefonie mobilă.

Și pentru a pune și mai mult sare pe rană, informația de la News1 face o mențiune specială despre Apple, care se crede că a implementat cu succes tehnologia în următorul său telefon emblematic Apple iPhone 8.

Compania Samsung nu pare să renunțe complet la această idee, totuși conform raportului, în timp ce scannerul de amprente pe ecran nu va fi prezent în Note 8, Samsung va continua să dezvolte această tehnologie în colaborare cu CrucialTec, cel mai mare producător de senzori biometrici din lume.

 CrucialTec este o firmă sud-coreeană care produce scannere de amprente digitale. Este cel mai mare producător mondial de dispozitive de telecomandă optică. Produce și furnizează senzori producătorilor de telefoane Samsung, LG, HTC, Sony Ericsson, Motorola, precum și pentru companii precum HP, Sharp, Kyocera și Acer. Din 2012, CrucialTec colaborează cu producătorul biometric suedez Fingerprint Cards AB. 

Samsung va prezenta Galaxy Note 8, din ultimele informații, la sfârșitul lunii august înainte de IFA Berlin 2017. Cu toate acestea, va fi primul smartphone de ultimă generație de la Samsung care va avea o cameră foto dublă situată în spate. Dispozitivul va oferi, de asemenea, un scanner pentru iris, un asistent personal inteligent Bixby și o cameră foto frontală cu autofocalizare. Fablet-ul va fi echipat cu un afișaj Infinity de 6,3 inch (16cm), și o baterie de 3.200 mAh.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...