Acasă Stiri Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 8 pe 26 august la un...

Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 8 pe 26 august la un eveniment din New York

Samsung era de așteptat să anunțe Galaxy Note 8 la IFA 2017 din Berlin, Germania.

Cu toate acestea, acum a apărut o știre în publicația sud-coreeană Naver, cât și din o sursă anonimă, citată de Reuters, cum că Samsung va dezvălui următorul său phablet high-end pe 26 august la un eveniment din New York.

Estimarea inițială sugera că va fi prezentat la expoziția IFA din Germania, deoarece acolo compania Samsung a prezentat telefoanele din seria Note.

Dacă îl comparăm cu anunțul de anul trecut al lui Galaxy Note 7, care a fost dezvăluit la 2 august 2016, aceasta este o întârziere de aproape o lună.

Potrivit tuturor surselor, Samsung intenționa să lanseze Galaxy Note 8 la expoziția de electronice de larg consum, IFA de la Berlin, Germania, din perioada 1 – 6 septembrie.

 Reuters este o agenție de știri, ai cărei clienți principali sunt ziarele, televiziunile și alte companii media. Compania a fost înființată în anul 1851 la Londra, de un emigrant german, Paul Julius Reuter. Compania a fuzionat în luna aprilie 2008 cu Thomson Corporation, formând un gigant al informațiilor financiare și media, numit Thomson Reuters. 

Compania Apple ar putea să-l prezinte pe iPhone-ul următor (fie iPhone 7 sau iPhone 8) în aceiași lună, așa că probabil Samsung a decis să-și devanseze anunțul telefonului cu o săptămână.

IPhone-ul 8 și Samsung Galaxy Note 8 sunt așteptate să ajungă în mâinile consumatorilor până la sfîrșitul acestui an.

Un oficial din industrie , a declarat că „piața smartphone-urilor premium nu poate fi ignorată, data de lansare a lui iPhone, trebuie avută în considerare, pentru că Apple are o cotă importantă de piață, de care Samsung Electronics trebuie să țină cont„.

Astfel programul de lansare a lui Galaxy Note 8, care este în concurență directă cu iPhone 7 sau 8, trebuie adaptat în consecință.

Publicația precizează, de asemenea, că Galaxy Note 8 va avea un afișaj Infinity de 6,3 inch, un raport de aspect de 18,5: 9, un S Pen ușor îmbunătățit, camere duble, Bixby și un cititor de amprente care se află pe spatele telefonului, similar cu cel al modelului Galaxy S8 și S8+.

Cu toate acestea, poziția cititorului amprentelor digitale a fost schimbată, acesta a fost mutat în mijlocul dispozitivului, deoarece era mai dificil de atins atunci când era lângă camera foto orientată spre spate.

Până acum, nu am auzit prea multe despre data lansării, iar Samsung nu a făcut nici o precizare expresă privind lansarea lui Galaxy Note 8.

Momentan nici o dată nu este bătută în cuie, dar Samsung cât de curând va lămuri lucrurile.

Stiri

Interfața Samsung One UI 2.5 aduce și 116 noi emoji

Unii oameni sunt entuziasmați de versiunile de hardware și software ce apar pe cele mai noi modele de telefoane Samsung. Dar pentru...

Televizorul modular Samsung The Wall foarte bine primit în Japonia

Televizorul modular Samsung The Wall a fost lansat la CES 2018 Las Vegas. Are un ecran de ultimă generație bazat pe Micro-LED-uri....

Samsung Galaxy S20 FE la câteva zile de lansarea oficială

Au mai rămas doar câteva zile până la anunțul oficial al noului smartphone Samsung Galaxy S20 FE. Acesta va fi prezentat pe...

Senzor Samsung ISOCELL Vizion 3D ToF pentru Galaxy S21

Samsung a lansat recent patru noi senzori foto ISOCELL. Cu noua tehnologie ISOCELL de 0,7 μm, Samsung intenționează să extindă ofertele de...

Xbox Game Pass Ultimate pe telefoanele Samsung prin Galaxy Store

Xbox Game Pass Ultimate se lansează pe dispozitivele Samsung prin intermediul Galaxy Store. Xbox Game Ultimate de la Microsoft este acum disponibil...

Galaxy Z Flip 5G în Mystic White va ajunge în curând în Europa

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip pliabil în Mirror Black, Mirror Gold și Mirror Purple la începutul acestui an. Mai...

Galaxy Z Flip 2 cu un ecran mai mare, o balama mai bună și multe altele

Smartphone-ul pliabil tip clamshell Samsung Galaxy Z Flip s-a bucurat de un succes uriaș după lansare. Conform companiilor de cercetare de piață...