Acasă Stiri Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 8 pe 26 august la un...

Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 8 pe 26 august la un eveniment din New York

Samsung era de așteptat să anunțe Galaxy Note 8 la IFA 2017 din Berlin, Germania.

Cu toate acestea, acum a apărut o știre în publicația sud-coreeană Naver, cât și din o sursă anonimă, citată de Reuters, cum că Samsung va dezvălui următorul său phablet high-end pe 26 august la un eveniment din New York.

Estimarea inițială sugera că va fi prezentat la expoziția IFA din Germania, deoarece acolo compania Samsung a prezentat telefoanele din seria Note.

Dacă îl comparăm cu anunțul de anul trecut al lui Galaxy Note 7, care a fost dezvăluit la 2 august 2016, aceasta este o întârziere de aproape o lună.

Potrivit tuturor surselor, Samsung intenționa să lanseze Galaxy Note 8 la expoziția de electronice de larg consum, IFA de la Berlin, Germania, din perioada 1 – 6 septembrie.

 Reuters este o agenție de știri, ai cărei clienți principali sunt ziarele, televiziunile și alte companii media. Compania a fost înființată în anul 1851 la Londra, de un emigrant german, Paul Julius Reuter. Compania a fuzionat în luna aprilie 2008 cu Thomson Corporation, formând un gigant al informațiilor financiare și media, numit Thomson Reuters. 

Compania Apple ar putea să-l prezinte pe iPhone-ul următor (fie iPhone 7 sau iPhone 8) în aceiași lună, așa că probabil Samsung a decis să-și devanseze anunțul telefonului cu o săptămână.

IPhone-ul 8 și Samsung Galaxy Note 8 sunt așteptate să ajungă în mâinile consumatorilor până la sfîrșitul acestui an.

Un oficial din industrie , a declarat că „piața smartphone-urilor premium nu poate fi ignorată, data de lansare a lui iPhone, trebuie avută în considerare, pentru că Apple are o cotă importantă de piață, de care Samsung Electronics trebuie să țină cont„.

Astfel programul de lansare a lui Galaxy Note 8, care este în concurență directă cu iPhone 7 sau 8, trebuie adaptat în consecință.

Publicația precizează, de asemenea, că Galaxy Note 8 va avea un afișaj Infinity de 6,3 inch, un raport de aspect de 18,5: 9, un S Pen ușor îmbunătățit, camere duble, Bixby și un cititor de amprente care se află pe spatele telefonului, similar cu cel al modelului Galaxy S8 și S8+.

Cu toate acestea, poziția cititorului amprentelor digitale a fost schimbată, acesta a fost mutat în mijlocul dispozitivului, deoarece era mai dificil de atins atunci când era lângă camera foto orientată spre spate.

Până acum, nu am auzit prea multe despre data lansării, iar Samsung nu a făcut nici o precizare expresă privind lansarea lui Galaxy Note 8.

Momentan nici o dată nu este bătută în cuie, dar Samsung cât de curând va lămuri lucrurile.

Stiri

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...

Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria...

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată cu suport 5G în India

Samsung a terminat lansarea smartphone-urilor sale emblematice din acest și acum accentul este pus pe viitoarele modele din 2021. Prima lansare va...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii...

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...