Acasă Stiri Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 8 pe 26 august la un...

Samsung ar putea prezenta Galaxy Note 8 pe 26 august la un eveniment din New York

Samsung era de așteptat să anunțe Galaxy Note 8 la IFA 2017 din Berlin, Germania.

Cu toate acestea, acum a apărut o știre în publicația sud-coreeană Naver, cât și din o sursă anonimă, citată de Reuters, cum că Samsung va dezvălui următorul său phablet high-end pe 26 august la un eveniment din New York.

Estimarea inițială sugera că va fi prezentat la expoziția IFA din Germania, deoarece acolo compania Samsung a prezentat telefoanele din seria Note.

Dacă îl comparăm cu anunțul de anul trecut al lui Galaxy Note 7, care a fost dezvăluit la 2 august 2016, aceasta este o întârziere de aproape o lună.

Potrivit tuturor surselor, Samsung intenționa să lanseze Galaxy Note 8 la expoziția de electronice de larg consum, IFA de la Berlin, Germania, din perioada 1 – 6 septembrie.

 Reuters este o agenție de știri, ai cărei clienți principali sunt ziarele, televiziunile și alte companii media. Compania a fost înființată în anul 1851 la Londra, de un emigrant german, Paul Julius Reuter. Compania a fuzionat în luna aprilie 2008 cu Thomson Corporation, formând un gigant al informațiilor financiare și media, numit Thomson Reuters. 

Compania Apple ar putea să-l prezinte pe iPhone-ul următor (fie iPhone 7 sau iPhone 8) în aceiași lună, așa că probabil Samsung a decis să-și devanseze anunțul telefonului cu o săptămână.

IPhone-ul 8 și Samsung Galaxy Note 8 sunt așteptate să ajungă în mâinile consumatorilor până la sfîrșitul acestui an.

Un oficial din industrie , a declarat că „piața smartphone-urilor premium nu poate fi ignorată, data de lansare a lui iPhone, trebuie avută în considerare, pentru că Apple are o cotă importantă de piață, de care Samsung Electronics trebuie să țină cont„.

Astfel programul de lansare a lui Galaxy Note 8, care este în concurență directă cu iPhone 7 sau 8, trebuie adaptat în consecință.

Publicația precizează, de asemenea, că Galaxy Note 8 va avea un afișaj Infinity de 6,3 inch, un raport de aspect de 18,5: 9, un S Pen ușor îmbunătățit, camere duble, Bixby și un cititor de amprente care se află pe spatele telefonului, similar cu cel al modelului Galaxy S8 și S8+.

Cu toate acestea, poziția cititorului amprentelor digitale a fost schimbată, acesta a fost mutat în mijlocul dispozitivului, deoarece era mai dificil de atins atunci când era lângă camera foto orientată spre spate.

Până acum, nu am auzit prea multe despre data lansării, iar Samsung nu a făcut nici o precizare expresă privind lansarea lui Galaxy Note 8.

Momentan nici o dată nu este bătută în cuie, dar Samsung cât de curând va lămuri lucrurile.

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...