Acasă Stiri Galaxy Note 8 vânzări de peste 270.000 de unități în primul weekend

Galaxy Note 8 vânzări de peste 270.000 de unități în primul weekend

Samsung a lansat săptămâna trecută phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 în mai multe țări din întreaga lume. Telefonul a fost lansat și în țara de origine a lui Samsung, Corea de Sud, unde în primul weekend vânzările lui Galaxy Note 8 au depășit 270.000 de unități.

Răspunsul cumpărătorilor la scoaterea la vânzare a lui Samsung Galaxy Note 8 a fost peste așteptări. Samsung a reușit să vândă în Corea de Sud, la sfârșitul săptămânii, 270.000 de unități din phablet-ul high-end.

Vineri, cele trei mari companii de telefonie mobilă din Corea de Sud, SK Telecom, KT Corporation și LG Uplus, au vândut 200.000 telefoane Galaxy Note 8, iar a doua zi încă 70.000 de bucăți.

Galaxy Note 8 este de așteptat să continue acest demaraj în trombă printr-o creștere consistentă în următoarele săptămâni.

KT Corporation, fosta Korea Telecom, este cea mai mare companie de telefonie din Corea de Sud. Firma este deținută de stat și domină piața de telefonie fixă și de internet în bandă largă, deservește aproximativ 90% din abonații de telefonie fixă din țară și 45% dintre utilizatorii de internet de mare viteză.

Aceste vânzări de 270.000 de bucăți de Note 8 reprezintă 32% din întregul volum de precomandă de 850.000 pe care Samsung la primit în opt zile începând cu 7 septembrie. Performanța inițială a noului pilot este mai bună în comparație cu predecesorii săi. Privind puțin în urmă, anul trecut Samsung Galaxy Note 7 a fost vândut în 160.000 de unități la lansarea pe piață a nefericitului telefon.

Ulterior, dispozitivul a fost rechemat după problemele cu bateria care au condus la autoaprinderea unor telefoane.

Samsung Galaxy S8 a reușit să atragă cumpărători pentru „doar” 260.000 de unități în prima zi.

În perioada de precomandă, Galaxy Note 8 a atras 850.000 de rezervări în comparație cu cele 380.000 de unități care au fost precomandate pentru Galaxy Note 7 anul trecut.

Analiștii prevăd o creștere continuă a vânzărilor pentru Note 8 în ciuda faptului că un concurent și un competitor serios a apărut pe piață – iPhone 8. Acesta nu va influiența deocamdată vânzările phablet-ului firmei Samsung, datorită lansării la vânzare destul de târziu a lui Apple iPhone X, abia pe 3 noiembrie.

Lucrurile sunt favorabile pentru Note 8, datorită lansării târzii a iPhone-ului X„, a declarat Lee Soon-hak, analist al Hanwha Investment and Securities. Analistul spune că se așteaptă ca Samsung să vândă până la 12 milioane de unitați Galaxy Note 8, depășind pe Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy Note 5 în 2015 a vândut 8.5 milioane de telefoane mobile.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...