Samsung Galaxy Note 9 începe să primească actualizarea One UI 2.5

770
Sursa Foto: Andrew Martonik / Android Central

Interfața Samsung UI 2.5 este ultima actualizare majoră pentru smartphone-ul Galaxy Note 9. Acum acest telefon Samsung a început să primească actualizarea One UI 2.5. Aceasta aduce pe Galaxy Note 9 Wireless DeX, noi funcții ale camerei, o aplicație Samsung Keyboard actualizată și multe altele.

La începutul acestei săptămâni, Samsung a început să trimită actualizarea la One UI 2.5 la mai multe din modelele sale mid-range din seria Galaxy A. Compania a început acum să împingă actualizarea One UI 2.5 la Galaxy Note 9. Actualizarea este disponibilă în prezent numai în Germania, dar se va extinde probabil pe alte piețe în curând.

Noi caracteristici cu One UI 2.5 pe Galaxy Note 9

Potrivit AndroidCentral, actualizarea ajunge cu versiunea N960FXXU6FTJ3 pentru flagship-ul din 2018. Aduce aproape toate noile caracteristici pe care One UI 2.5 le aduce la celelalte telefoane, inclusiv posibilitatea de a utiliza Samsung DeX Wireless pe televizoarele inteligente. Actualizarea adaugă și funcții noi ale camerei, cum ar fi posibilitatea de a selecta rezoluția video în modul Single Take. Aveți și posibilitatea de a alege dintre trei opțiuni diferite de cadru în modul video Pro.

Samsung Keyboard a fost actualizat cu o nouă funcție. Aceasta vă permite să căutați pe YouTube și să utilizați tastatura divizată în modul peisaj. Aplicația Mesaje a fost, de asemenea, actualizată și acum vă permite să trimiteți mesaje de partajare a locației SOS la fiecare 30 de minute timp de 24 de ore.

SOS – „Save our Soul” – este semnalul internațional de primejdie în codul Morse. Acest semnal de primejdie a fost adoptat de guvernul german în aprilie 1905. A devenit standard mondial la data de 1 iulie 1908. SOS este încă recunoscut ca un semnal în caz de primejdie.

Cel puțin pentru moment, actualizarea pare a fi limitată la Germania. Nu ar trebui să dureze prea mult până când actualizarea One UI 2.5 va ajunge la telefoanele Galaxy Note 9 de pe alte piețe. Deși veți primi o notificare automată odată ce va deveni disponibilă pentru telefonul dvs. De asemenea, puteți verifica manual actualizarea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Din păcate, One UI 2.5 este ultima actualizare majoră pentru Galaxy Note 9. Cu toate acestea, va continua să primească actualizări de securitate timp de încă doi ani. Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat în 2018 cu un afișaj Super AMOLED de 6,4 inch și sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Are dual-camera spate (12 + 12MP) și o baterie de 4.000 mAh.