Galaxy Note 9 primește actualizarea stabilă Android 10 la nivel global

1264
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat actualizarea stabilă cu Android 10 pe smartphone-ul Galaxy Note 9 la nivel global. Acest lucru s-a întâmplat la două zile după ce utilizatorii beta au fost primii care au primit Android 10 stabil. Lansarea pentru toți posesorii de Galaxy Note 9 a început în Germania și ar trebui să se extindă treptat pe alte piețe în următoarele două săptămâni.

Față de alte actualizări, la un nou sistem de operare, proprietarii de Galaxy Note 9 nu putem spune că au așteptat mult timp, în special cei care nu au intrat în programul beta. Din fericire, acum va fi doar o chestiune de timp, zile sau săptămâni, înainte ca Samsung să facă actualizarea Android 10 disponibilă pentru Note 9 pe tot globul.

Actualizarea pentru Note 9 cu Android 10 lansată la nivel mondial

Gigantul high-tech a lansat versiunea de firmware cu numărul N960FXXU4DSLB pentru Galaxy Note 9 (SM-N960F). Conform SamMobile, Germania este prima piață unde a fost lansată versiunea stabilă Android 10. În prezent, firmware-ul este în desfășurare și ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 100 MB.

Compania Samsung a fost destul de rapidă în a aduce Android 10 pe dispozitivele sale de top. Așa că vor trece doar câteva săptămâni cel mult înainte ca toți proprietarii Note 9 să obțină un gust de Android 10 pe dispozitivele lor. Doar puțin mai multă răbdare este necesară din partea lor în acest moment. Samsung a promis să lanseze actualizarea Android 10 pentru Galaxy Note 9 în ianuarie și, conform graficului, a început să facă acest lucru. Alături de Note 9, Samsung va lansa și actualizarea Android 10 cu One UI 2.0 pentru Galaxy S9, Galaxy S9+. Vor mai primi Android 10 la nivel global și Galaxy M20, Galaxy M30, Galaxy A30, Galaxy Note 10 și Note 10+ până la sfârșitul acestei luni.

Sistemul de operare Android pentru smartphone-uri avea o pondere în octombrie 2019 în România de 81,43%. Este urmat de iOS cu 17,5%. În Europa, Android avea tot în octombrie 2019, o pondere de 72,87% urmat de iOS cu 26,45%. La nivel global Android are 76,67% iar iOS 22,09%.

Android 10 pe Galaxy Note 9 aduce multe actualizări la toate aplicațiile

Actualizarea Android 10 pentru Galaxy Note 9 aduce toate caracteristicile care fac parte din interfața Samsung One UI 2.0. Beneficiați de funcții exclusive cum ar fi gesturile de navigare pe ecran, modul de lucru cu o singură mână actualizat, sistemele biometrice de siguranță actualizate, grafic nou privind utilizarea bateriei, Digital Wellbeing, Android Auto pre-instalat și multe altele. De asemenea, aplicațiile clasice sunt actualizate, precum Samsung Camera, Internet, Contacte, Calendar, Memento, Fișierele mele, Calculator sau Galerie. În plus Good Lock și Theme Park funcționează cu One UI 2.0.

Odată ce actualizarea este live în regiunea dvs., o puteți descărca direct, accesând meniul Actualizare software din aplicația Setări a telefonului și apoi selectând Descărcare și instalare.