Galaxy Note 9 de 512 GB vine două S Pen-uri în Coreea de Sud

1019

Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai tari telefoane din acest moment de pe piață și există ceva ce probabil nu știați, în unele regiuni, Note 9 vine cu două stilouri S Pen. Acum, acest suplimentar S Pen vine cu varianta de stocare de 512 GB a lui Galaxy Note 9 dar, nu pe toate piețele. Se pare că această ofertă este limitată la Coreea de Sud, deoarece sunt imagini și informații care au confirmat cel de-al doilea S Pen pentru Note 9 în Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Note 9 este disponibil și în România la operatorii de telefonie mobilă și la partenerii autorizați de Samsung.

În aceste imagini și în unele videoclipuri se poate observa că Samsung Galaxy Note 9 este livrat cu un stilou S Pen gri, care este preinstalat în dispozitiv, în timp ce un stylus suplimentar galben / albastru vine în interiorul cutiei de vânzare cu amănuntul.

Nu este clar în acest moment de ce Samsung face acest lucru. Poate fi doar un bonus pentru utilizatorii care decid să cumpere cel mai nou model al phabletului Note 9 în Coreea de Sud, astfel încât să poată combina două pixuri S Pen pentru dispozitiv, în funcție de starea de spirit sau ocazie.

În orice caz, urmașul lui Samsung Galaxy Note 8 anunțat luna trecută este un smartphone destul de scump. Dacă doriți să obțineți cel mai scumpă model al telefonului, cu varianta de stocare de 512 GB va trebui să plătiți în jur 1.200 de dolari și acest lucru este valabil și în patria de origine a companiei Samsung. Pe unele piețe este chiar mai scump. În Coreea de Sud, varianta de bază de 64 GB a telefonului costă aproape 1.000 $ (979 dolari), în timp ce prețul său este de peste 1.000 de dolari în majoritatea celorlalte piețe.

$ – semnul dolarului poate avea în mod alternativ una sau două linii verticale. Robert Morris a fost primul care a folosit acest simbol în documentele oficiale din Statele Unite. Robert Morris a fost unul dintre părinții fondatori ai Statelor Unite, a supravegheat emiterea primelor monede din S.U.A. și a semnat Declarația de Independență și Constituția Statelor Unite.

Phabletul Galaxy Note 9 este destul de asemănător cu predecesorul său în ceea ce privește design-ul. Dispozitivul este fabricat din metal și sticlă, are un afișaj curbat și o configurație dublă a camerei pe spate. Un scaner de amprente este plasat într-un loc mult mai convenabil pe Galaxy Note 9, în comparație cu predecesorul său, în timp ce dispozitivul are de asemenea o funcție suplimentară S Pen, deoarece acceptă acum Bluetooth.

Ultimele modele de procesoare Samsung Exynos 9810 și Qualcomm Snapdragon 845 se află pe variantele lui Galaxy Note 9 și, în funcție de piață, puteți obține una sau cealaltă. Pentru Europa și în România este disponibilă varianta cu procesorul Samsung Exynos 9810. Dispozitivul include 6 GB de memorie RAM și o baterie enormă de 4.000 mAh.

SURSĂAndroidHeadlines