Galaxy Note 9 va avea dual-camera la fel ca Galaxy S9+

1051

Galaxy Note 9 este echipat cu același model de cameră foto duală ca Samsung Galaxy S9+, potrivit unei noi scurgeri de informații. Singurele îmbunătățiri ale camerei vor proveni de la o actualizare de software.

Din punct de vedere hardware, camera foto a lui Galaxy Note 9 este similară cu Galaxy S9+“ spune celebrul leaker chinez Ice Universe, întotdeauna foarte cunoscător și bine informat despre planurile companiei Samsung.

Un algoritm unic va îmbunătăți în continuare camera foto„, spune Ice Universe. Această afirmație confirmă în mare măsură zvonurile anterioare, prin urmare, smartphone-ul este echipat cu un senzor dublu de 12 MP f / 1,5 și f / 2,4. Datorită acestui dublu modul cu deschidere variabilă, Galaxy S9+ face minuni în fotografiile realizate în lumină scăzută.

Potrivit Android Headlines, Samsung Galaxy Note 9 ar fi capabil de a filma în modul de mișcare super-lent la 960 de cadre pe secundă în timp 0,4 secunde, sau de două ori, la fel ca Galaxy S9 / S9+, cu o actualizare de software.

Noua caracteristică Super Slow-motion, introdusă de compania high-tech în premieră pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ se va regăsi și pe Galaxy Note 9. Nu este prima dată când unele dintre caracteristicile noi apărute și lansate de Samsung pe modelele „Plus” din gama Galaxy S, trec la următorul model de Galaxy Note, lansat mai târziu în același an.

Slow motion – mișcarea lentă (abreviat slow-mo), sau mișcarea cu încetinitorul, este un efect în procesul de filmare. Este folosită în activități atletice de tot felul, pentru a relua un moment cheie într-un joc prezentat ca o reluare sau diferite fenomenele naturale. A fost inventată de preotul austriac August Musger la începutul secolului al XX-lea.

Sigur că aceste informații se vor concretiza doar atunci când Samsung va prezenta pe Note 9 peste trei zile. „Veți descoperi acest lucru pe 9 august 2018” încheie leaker-ul chinez Ice Universe, fără să mai adauge ceva la această informație. Ca o reamintire, aceasta este data prezentării oficiale a phabletului Note 9 din galaxia Samsung.

SURSĂAndroidHeadlines