Acasă Stiri Galaxy Note 9 posibil cu ecran de 6,4 inch și baterie de...

Galaxy Note 9 posibil cu ecran de 6,4 inch și baterie de 4.000 mAh

Noile zvonuri despre viitorul phablet de la Samsung, Galaxy Note 9 sunt susceptibile de a face valuri mari  în următoarele săptămâni, pe măsură ce ne depărtăm de lansarea celor două Galaxy S9 și Galaxy S9+ și ne apropiem tot mai mult de lansarea noului model Galaxy Note 9. Două astfel de zvonuri au apărut online și sugerează că Note 9 va veni cu un afișaj de 6,4 inch și o baterie de 4.000 mAh.

Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, dacă firma Samsung a decis să pună un senzor de amprentă în afișaj pe Galaxy Note 9, atunci ar avea spațiul tehnic necesar pentru a încadra o baterie mare – ca dimensiuni dar și ca putere, și de asemenea să mărească dimensiunea afișajului până la o diagonală de 6,4 inch.

Nu este prima dată când auzim despre Galaxy Note 9 că va veni cu un ecran mai mare decât Galaxy Note 8 și decât oricare alt smartphone de la Samsung. O recentă informație, dintr-o sursă de încredere, a anunțat că Samsung a început producția pentru afișajul de 6,38 inch al viitorului Note 9.

Dimensiunea crescută a ecranului ar putea fi un rezultat al afinității companiei Samsung pentru afișajul Infinity sau posibil pentru a creea un spațiu mai mare pe ecran, spațiul de care este nevoie în perspectiva implementării senzorului de amprentă digitală. E prea devreme pentru a ști deocamdată și tot ce putem face este să speculăm momentan.

Amper – Denumirea de amper a fost dată în cinstea fizicianului francez André-Marie Ampère. Ampère a fost un autodidact, studiind matematica, fizica, chimia, științele naturale, muzica, filozofia și sociologia. La 12 ani cunoștea calculul diferențial și integral. Până la 20 de ani, a citit cele 20 de volume ale Marii Enciclopedii Franceze.Cunoștea limbile latină, greacă și italiană.

De fapt, Ice Universe, cel mai popular leakster, care a avut dreptate în privința multor lucruri din trecut și fost angajat al companiei Samsung, spune că bateria ar putea avea o capacitate de 3.850 sau 4.000 mAh, ceea ce sugerează că Samsung posibil să nu fi ajuns la o decizie finală cu privire la unele aspecte ale viitorului său smartphone.

Și acest lucru este cumva normal, de vreme ce compania tinde să testeze mai multe prototipuri și apoi să prezinte pe cel care funcționează cel mai bine. Conform istoricului, zvonurile care indică îmbunătățiri semnificative – în special în ceea ce privește capacitatea bateriilor – se dovedesc adesea a fi mai mult fum decât foc.

Așadar ar fi mai bine să luăm informația privind bateria cu oarecare rezervă, până când va apărea o informație concretă.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...