Acasă Stiri Galaxy Note 9 Enterprise Edition lansat în Germania

Galaxy Note 9 Enterprise Edition lansat în Germania

Cu Enterprise Edition, Samsung a lansat un pachet de soluții mobile special dezvoltat pentru companii și uz profesional. Acum, conform SamsungNews, Galaxy Note 9 este disponibil în Germania ca Enterprise Edition. Samsung oferă astfel un alt dispozitiv mobil puternic și protejat pentru clienții de afaceri. Galaxy Note 9 Enterprise Edition oferă performanțe ridicate, caracteristici de securitate avansate și opțiuni de personalizare flexibile.

Gestionarea dispozitivelor este asigurată prin integrarea ușoară în infrastructura întreprinderii. În plus, Samsung oferă actualizări de securitate regulate pentru toate produsele Enterprise Edition pe o perioadă de patru ani. Munca prin intermediul dispozitivelor mobile devine, putem spune, perpetuă interconectând tot mai mult oameni și lucruri. Dar nimic nu funcționează fără utilizarea unor dispozitive finale securizate, puternice și flexibile, cu ajutorul cărora comunicarea și fluxurile de lucru pot fi gestionate în siguranță și eficient.

Galaxy Note 9 Enterprise Edition este un instrument perfect pentru asta. Platforma Samsung pentru clienți de afaceri oferă nu numai performanță rapidă și siguranță ridicată, ci și caracteristici demne de remarcat. Display-ul Infinity cu diagonală de 6,4 inci, un S Pen inteligent și opțiunea de a integra Samsung DeX într-un mediu asemănător PC-ului. Dispozitivul impresionează cu o funcție de încărcare rapidă inductivă și o baterie foarte puternică de 4.000 mAh. În plus, cu o cartelă microSD, memoria poate fi extinsă cu până la 512 GB.

Productivitate cu Samsung DeX și S Pen

Cu ajutorul unui adaptor HDMI, Galaxy Note 9 Enterprise Edition poate fi conectat la un monitor compatibil extern, care reprezintă interfața Samsung DeX. Acest lucru permite utilizatorilor, de exemplu, să redea un videoclip pe ecranul mare, în timp ce iau notițe pe telefonul smartphone. De asemenea, adaptorul Samsung multiport poate fi utilizat pentru varietatea conexiunilor, care, pe lângă portul HDMI pentru monitor are două porturi USB pentru periferice și un port Ethernet.

Ethernet – este denumirea unei familii de protocoale de rețele de calculatoare utilizate la implementarea rețelelor locale de tip LAN. Numele provine de la cuvântul englez ether (eter), considerat mediul în care acționau și comunicau zeii. Pronunția în engleză e întrucâtva asemănătoare cu pronunția cuvântului Internet, a nu se confunda!

Stiloul S Pen oferă o altă caracteristică pentru o operare mobilă eficientă. S Pen cu modulul Bluetooth integrat permite o navigare prin meniuri sau luarea de note foarte rapid și precis. Utilizatorii pot controla aplicațiile compatibile de la distanță, atâta timp cât S Pen este conectat la dispozitiv prin Bluetooth. Dar poate deveni și un instrument de prezentare inteligent care vă permite să continuați să glisați imagini și slide-uri fără a pierde din vedere publicul. Și dacă vreți să notați ceva rapid, „Screen Off Memo” este acolo, fără a fi nevoie să activați Galaxy Note 9.

Note 9 Enterprise Edition vine cu actualizări periodice de securitate pentru lupta împotriva atacurilor cibernetice, mereu în creștere. Samsung oferă acum actualizări de securitate regulate pentru Note 9 Enterprise Edition pentru o perioadă de patru ani, începând cu luna august 2018. În plus, actualizarea de securitate pentru toate produsele Enterprise Edition achiziționate anterior este extinsă imediat și retroactiv la patru ani.

Samsung Knox, pentru securitate și flexibilitate ridicată

Cu Samsung Knox, managerii IT pot controla și configura de la distanță un număr mare de dispozitive mobile Samsung. Cu ajutorul serviciului Enterprise Firmware-Over-The-Air (E-FOTA), actualizările firmware-ului pot fi controlate printr-un sistem compatibil de administrare a dispozitivelor mobile și sunt implementate pe dispozitive fără intervenția utilizatorului.

Integrarea Samsung Knox în hardware și software mobil Enterprise Edition protejează informațiile comerciale confidențiale la mai multe nivele. Monitorizarea în timp real contribuie la protejarea și prevenirea încălcărilor vieții private în birou sau în călătoriile de afaceri.

În plus, un număr mare de dispozitive mobile compatibile pot fi furnizate, gestionate și actualizate prin interfețe corespunzătoare. Acest lucru face posibilă integrarea lui Galaxy Note 9 Enterprise Edition fără probleme în procesele și infrastructurile de afaceri existente. Dincolo de aceasta, autentificările biometrice de la Samsung, cum ar fi recunoașterea feței sau scanerul de amprentă digitală, oferă de asemenea protecție.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...