Acasă Stiri Note 9 rezistent la îndoire, zgârieturi, foc și altele, într-un cuvânt: calitate!

Note 9 rezistent la îndoire, zgârieturi, foc și altele, într-un cuvânt: calitate!

Prezentat oficial pe 9 august, Galaxy Note 9 a lui Samsung a fost sub lupa tuturor specialiștilor din domeniul telefoniei mobile, a fost verificat și testat de toată lumea. În ciuda unor critici, mai ales referitoare la prețul mai piperat, opinia tuturor este pe aceeași lungime de undă: este cel mai bun smartphone de pe piață.

Performanță și calitate, toată lumea este de acord. Dar poate nu chiar toată, unii mai vor și propriile lor teste ca să se convingă. Cunoscutul JerryRigEverything are stilul său mai puțin ortodox de a testa un smartphone.

Deci, ce se întâmplă dacă se face testul calității construcției și durabilității lui Note 9? Se îndoaie? Se rupe? Ia foc sau nu? JerryRigEverything a supus la adevărate cazne pe Galaxy Note 9. Toți specialiștii care au testat acest phablet au făcut acest lucru în condiții normale, la Jerry se schimbă radical situația. Jerry a testat și alte smartphone-uri premium de la Samsung cum ar fi Galaxy S8, Galaxy S9 sau Galaxy Note 8.

Pentru cei mai mulți, un telefon scump precum Note 9 din Galaxia Samsung este o investiție care trebuie să dureze câțiva ani. Dar, dispozitivul trebuie, desigur, să poată rezista la multe probleme neprevăzute și printre altele să nu se îndoaie dacă din greșeală ne așezăm pe el.

În filmul lui Jerry vedem abordarea pentru care el este cunoscut. Samsung Galaxy Note 9 este supus acțiunii unor obiecte dure și ascuțite. Sticla Gorilla 5 a dispozitivului are ceva zgârieturi, dar pentru asta Jerry a depus ceva efort. Este rezistentă și va face față foarte bine unor probleme de acest gen în condiții normale. Gorilla Glass 5 rezistă la zgârieturi până la nivelul 6 Mohs.

Mohs este o scală de duritate care permite evaluarea durității unor materiale, cu precădere a nemetalelor. Ea se bazează pe capacitatea unui material de a fi zgâriat sau de a zgâria alt material. A fost inventată în anul 1812 de către germanul Friedrich Mohs. Gorilla 6 rezistă și la zgârieri cu pila de oțel.

Metalul ramei este ferm, dar dacă forțați și încercați să desfaceți marginea cu un cuțit, puteți să scoateți butonul Bixby afară. Nu știm cine ar face acest lucru în mod normal și pentru ce!

Conform tradiției telefoanele Samsung și în acest caz Galaxy Note 9 nu este ușor de îndoit. Șansa ca dispozitivul să supraviețuiască dacă îl purtați în buzunarul de la spate și vă așezați pe el este de 100%. Senzorul de amprentă de pe spate continuă să funcționeze și când este zgâriat complet. Ecranul aflat pe Note 9 este rezistent la foc timp de 15 secunde, fără ca niciun defect să rămână în urmă.

Singura parte ușor de rupt a dispozitivului este S Pen. Acesta a fost în telefoanele Note anterioare din plastic și este la fel și acum. Este singurul lucru de care trebuie să aveți mai multă grijă. S Pen poate fi înlocuit destul de ușor, în cazul în care se rupe. În manualul lui Galaxy Note 9 puteți citi cum să conectați un stilou nou la telefon în cazul în care trebuie să înlocuiți S Pen-ul.

Concluzia trasă de JerryRigEverything este fără echivoc: calitatea construcției lui Note 9 merită prețul său ridicat.

În ciuda tuturor celor scrise și văzute mai sus, având în vedere prețul ridicat al lui Note 9, vă sfătuim să nu încercați așa ceva acasă și mai bine să cumpărați o husă de protecție pentru acest telefon.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...