Magia lui Note 9 de datorează unui inteligent și puternic S Pen

1048

Samsung Galaxy Note 9 a schimbat jocul și noul S Pen este cel care a făcut acest lucru. Stylusul este cel mai deștept creat vreodată de Samsung, este mult mai puternic și face adevărate minuni. Este la fel ca bagheta unui magician.

Introducerea unui S Pen pe gama Galaxy Note a diferențiat substanțial aceste modele Galaxy de celelalte game ale constructorului sud-coreean. Dar acum este mai mult decât o caracteristică importantă, este un stilou dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Un stilou revoluționar și inteligent.

Cu Samsung Galaxy Note 9, Pen-ul inteligent are suport pentru Bluetooth pentru a funcționa ca o telecomandă de la distanță. Cu una sau două clik-uri puteți face autoportrete și fotografii de grup, slide-uri de prezentare, pauză și redare clipuri video și multe altele.

Justin Hume, Chief Marketing Officer la Samsung a spus: „S Pen-ul a fost modernizat într-un mod substanțial și diferența este clară. Funcția Bluetooth a făcut din S Pen mai mult decât un stilou pentru luat notițe și desenat. Este un dispozitiv de control de la distanță pentru un smartphone mai puternic. Puteți să declanșați camera foto, să săriți peste unele melodii în lista de redare sau să faceți prezentări.”

Controlați muzica, faceți fotografii și prezentări diapozitive.

Odată ce ați potrivit phabletul pentru a face o fotografie, puteți pleca de lângă el cu S Pen-ul în mână. Când ești sigur că tu și grupul tău sunteți pregătiți pentru fotografie, bagheta magică este cea care va face totul. Doar faceți clik și veți avea o imagine pentru a fi partajată cu prietenii sau pe site-urile social-media.

Spotify este dezvoltat de compania suedeză Spotify Technology, cu sediul în Stockholm, Suedia. A fost lansat la 7 octombrie 2008. Începând cu 20 august 2018, acesta este disponibil în 65 de regiuni din lume. Spotify oferă acces la peste 35 de milioane de melodii. În iulie 2018, a avut 180 de milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 83 de milioane de abonați plătitori.

Redați muzică de pe Youtube sau Spotify. Puteți sări peste o melodie pentru a ajunge la cântecul tău preferat. Aceasta stă în puterea S Pen-ului. Controlul prezentărilor nu a fost niciodată mai ușor. Puteți schimba ușor diapozitivele, făcând dublu clik pe o imagine care nu ar fi trebuit să apară în prezentarea dvs. – făcând-o instantaneu să dispară de pe ecran.

Deci, puteți folosi S Pen-ul pe post de telecomandă aproape pentru orice fără să vă puneți problema puterii acestuia. De fiecare dată când glisați S Pen înapoi în locașul de andocare de pe telefon, acesta se încarcă în mai puțin de un minut.

Și să nu uităm! Dacă vă îndepărtați prea mult cu stiloul de Galaxy Note 9, S Pen-ul vă va avertiza în momentul în care detectează că telefonul se află la o distanță prea mare de el.

Stiloul S Pen poate fi ceea ce nu știați niciodată că v-ați dorit. Și se întâmplă să fie o parte a unui smartphone extraordinar care poate schimba jocul pe telefoanele mobile.