Galaxy Note 9 a fost vândut în peste 1 milion de bucăți în Coreea de Sud

1111

Samsung a dezvăluit astăzi că vânzările phablet-ului Galaxy Note 9 au depășit 1 milion de unități în Coreea de Sud. Nu este în niciun caz un număr mic pentru o piață unică. Potrivit SamMobile, Coreea de Sud nu este printre cele mai mari trei piețe din lume. Compania are multe așteptări de la acest smartphone. A avut la fel de multe de la Galaxy S9 / S9+ dar acestea au dezamăgit. Galaxy S9 și S9 + abia au ajuns la un milion de bucăți vândute la 60 de zile după ce au intrat în vânzare pe plan global.

Momentan nu poți găsi un telefon mai bun pe piață decât Samsung Galaxy Note 9. Încă nu a bătut recordurile de vânzări dar să nu uităm că a fost lansat doar în luna august. Note 9 trebuie să îmbunătățească cifrele pentru divizia Samsung Mobile. Acestea vor deveni evidente numai după ce compania va prezenta raportul complet al câștigurilor pentru trimestrul respectiv. Totuși, Samsung a menționat că peste 1 milion de unități din acest dispozitiv au fost vândute în Coreea de Sud.

Galaxy Note 9 vânzări mari în Coreea de Sud

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat cu câteva săptămâni mai devreme decât predecesorul său. În timp ce din Note 9 au fost vândute peste 1 milion de unități în 54 de zile de la lansare, Galaxy Note 8 a ajuns la această cifră în 48 de zile. Pentru a fi corecți, situația a fost ceva diferită pentru Galaxy Note 8. Aceasta a reprezentat o revenire pentru gama Galaxy Note, a fost primul dispozitiv nou de acest gen după aproape doi ani. Galaxy Note 7 a fost retras de pe piață din cauza problemelor cu bateria.

Samsung a vândut, în mod evident, mai multe unități din Galaxy Note 9 pe tot globul. Dispozitivul a fost în general bine recepționat. Compania high-tech nu a furnizat până acum cifrele totale de vânzări. Astfel este dificil să se stabilească cât de multe unități au fost vândute până acum în toată lumea.

Mascota Android este arhicunoscutul roboțel verde. Deși nu are un nume oficial, echipa Android de la Google îl numește „Bugdroid”. A fost proiectat de designerul și graficianul Google, Irina Blok, la 5 noiembrie 2007, când a fost anunțat Android. Logoul Android a fost lansat pentru consumatori în 2008.

Compania sud-coreeană a introdus, de asemenea, noi opțiuni de culoare pe anumite piețe pentru Galaxy Note 9, cu scopul de menține treaz interesul consumatorilor în ceea ce privește smartphone-ul său emblematic. Samsung Galaxy Note 9 este, fără îndoială, cele mai bun smartphone Android de pe piață în acest moment. Suntem siguri că Samsung va continua să vândă telefonul în ritm susținut în lunile următoare.