Notebook 9 Pen, cel mai bun în categoria sa, spune Consumer Reports

826

Samsung Electronics este unul dintre cei mai importanți producători de laptopuri din lume. Acum Samsung Notebook 9 Pen a fost evaluat ca cel mai bun laptop în categoria celor cu ecran de 15-16 inch, de către Consumer Reports.

Constatările publicației americane, care publică recenzii lunare și comparative despre produsele și serviciile de consum, au relevat că Notebook 9 Pen a fost cel mai bun. Laptop-ul Samsung s-a clasat peste MacBook Pro de la Apple. Seria MacBook Pro a fost mult timp considerată drept referință pentru notebook-uri.

Notebook-ul Samsung cu S Pen, lansat la sfârșitul anului trecut, a obținut 84 de puncte pentru caracteristicile și performanțele sale. A fost plasat peste modelului MacBook Pro Touch Bar de 15 inch și MacBook Pro 2018 cu un ecran de 15 inch care au obținut câte 83 de puncte fiecare. Aceste două dispozitive s-au clasat pe locul al doilea și al treilea. Celalalt laptop Samsung de top, modelul Notebook 9 S din 2018, a fost plasat pe locul cinci.

Notebook 9 Pen design excelent, performanțe și versabilitate

Cu un design și performanțe îmbunătățite, cu cel mai avansat S Pen, Notebook 9 Pen este perfect pentru profesioniști. Conform Yonhap, Consumer Reports a specificat că a ales laptop-ul cu S Pen de la Samsung din mai multe motive. În primul rând versabilitatea sa, acesta se poate schimba cu ușurință între o configurație de tabletă și un notebook iar cu stylus-ul său adăugă un plus de confort utilizatorilor.

Consumer Reports este o revistă americană fondată în 1936. CR publică revizii și comparații ale produselor de consum pe baza rezultatelor laboratorului intern de testare. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din SUA.

Revista americană a adăugat că dispozitivul are un touchscreen foarte ușor de utilizat și este mai ușor decât alte notebook-uri cu ecrane de dimensiuni similare, făcându-l foarte portabil. În plus, Consumer Reports a lăudat capacitatea mare de stocare aflată pe Notebook 9 Pen, senzorii de amprente și recunoașterea feței.

Notebook 9 Pen, un PC 2-in-1 premium cu S Pen are două porturi Thunderbolt 3 versatile și suport pentru gigabit Wi-Fi de ultima generație. Notebook-ul Samsung are un sunet clar cu difuzoarele de 5 wați reglate de AKG. Dispune de o tehnologie de amplificare inteligentă ThunderAmp. Cu această tehnologie puteți mări fără probleme volumul până la capacitatea maximă a difuzoarelor stereo încorporate. Samsung Notebook 9 Pen cântărește 1,54 kilograme, mai ușor decât Apple MacBook Pro de 1,8 kg, pentru o portabilitate excelentă.