O nouă funcție WhatsApp pentru numere care nu sunt în agendă

443
O nouă functie Whatsapp pentru numere care nu sunt in agenda
Sursa foto: via hdblog.it

WhatsApp continua ofensiva pentru a aduce cât mai multe noutăți utilizatorilor, indiferent că este vorba de Android sau iOS. Acum aplicația de mesagerie a adăugat o nouă funcție care permite utilizatorilor să înceapă conversații cu persoane necunoscute introducând numărul de telefon, chiar și fără să îl aveți neapărat în agendă.

Această funcție este disponibilă cu cele mai recente versiuni de WhatsApp pe iOS și Android, dar cu aplicații terțe. Acum WhatsApp simplifică foarte mult această posibilitate, evitând utilizarea aplicațiilor terțe care nu sunt disponibile pentru toată lumea. Pentru a afla dacă această funcție a fost deja disponibilă în contul dvs., încercați doar să introduceți un număr de telefon în câmpul de căutare care va fi afișat făcând clic pe butonul „Începeți un nou chat” din fila de chat.

Dacă este activ, WhatsApp nu se va mai limita la căutarea doar în agendă, ci și în exterior. Dacă contactul este prezent pe WhatsApp, puteți începe un chat în mod normal. Procedura este aceeași folosind atât iOS, cât și Android.

Confidențialitate mai mare pentru utilizatorii de WhatsApp

Această funcție va evita nevoia de a salva în prealabil numerele în agendă atunci când primiți apeluri de la străini. Totuși puteți încerca să le identificați verificând informațiile și fotografiile din profilul WhatsApp, dacă sunt disponibile. Așa cum se întâmplă adesea, de fapt, este ușor să uitați să eliminați contactele salvate care rămân în agenda prin expunerea fotografiei noastre de profil unor străini. Evitarea salvării unui număr necunoscut în agenda de adrese este cu siguranță în avantajul confidențialității utilizatorului.

Spre deosebire de alte funcții aceasta nu este în versiune beta, dar este deja disponibilă pentru toată lumea, potrivit HDBlog. În ceea ce privește funcțiile viitoare, Whatsapp a început recent să testeze avatare animate, o nouă interfață pentru Android și posibilitatea de a te conecta pe un dispozitiv suplimentar nu numai prin intermediul codului QR clasic, ci și folosind numărul de telefon al „contului principal”.

HDblog este un site italian fondat în 2008. Este un site de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră, telefoane, aparate foto, software, televizoare, drone și electronice de consum. Este cel mai bun site tehnic din Italia.

Cu miliarde de utilizatori activi lunar, ați crede că WhatsApp va face mai ușor să contactați noi persoane. Nu este o modalitate ușoară de a trimite mesaje cuiva pe platformă dacă nu i-ați stocat numărul în agenda telefonică. Data viitoare când trebuie să trimiteți un mesaj unui necunoscut pe WhatsApp, începeți un nou chat pe platformă. Apoi, introduceți numărul în bara de căutare. Alături va apărea un buton de chat, permițându-vă să începeți o conversație cu acea persoană fără a trece prin bătaia de cap de a stoca numărul său în telefon.