Acasă Stiri O nouă prezentare a viitorului smartphone Galaxy Note 8

O nouă prezentare a viitorului smartphone Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 este așteptat să fie lansat oficial la IFA 2017 Berlin, dar au apărut deja diverse scurgeri, rapoarte și zvonuri referitoare la acesta. Acum, o nouă prezentare a lui Note 8, următoarea stea din Galaxia lui Samsung a apărut în mediul on-line.

Departe de noi gândul că ar fi vorba de o prezentare oficială, chiar dacă arată extrordinar ar putea fi o fantezie, să recunoaștem reușită, făcută pentru Samsung Galaxy Note 8.

Rețeaua chineză on-line Weibo a lansat această nouă provocare cu Galaxy Note 8, prin publicarea unei potențiale fotografii a dispozitivului, pe site-ul său.

În China se fac unele telefoane și componente pentru altele de către compania Samsung, iar unele imagini și informații apărute în această țară trebuie totuși luate în seamă.

Această prezentare are legătură cu proiectarea dispozitivului, care se aseamănă cu recent lansatele Samsung Galaxy S8 și S8+.

După o lovitură de imagine cel puțin negativă cu Galaxy Note 7, Samsung este acum foarte atentă la urmașul de drept din gama Note. Firma sud-coreeană trebuie să propună un Galaxy Note 8 impecabil, fără nici un fel de probleme, astfel încât să nu mai atragă critici, ci numai aprecieri.

Mai ușor de zis decât de făcut. Cu toate acestea, în special având în vedere marele succes de care a beneficiat Samsung Galaxy S8 și S8+, toată lumea are încredere în capacitatea tehnologică a celor de la Samsung.

La prima vedere, și după cum se poate vedea prin vizualizarea fotografiei de mai sus, următorul phablet gigant Samsung ar putea arata ca două picături de apă cu Galaxy S8 și GalaxyS8+.

Deloc surprinzător, într-adevăr că el ar putea avea o carcasă similară cu cea a predecesorilor săi, atât în ​​ceea ce privește dimensiunea designului ecranului cât și prin prezența unor muchii curbate.

Desigur, Samsung Galaxy Note 8 poate fi diferit pe multe alte planuri, comparativ cu rudele lui.

În special în ceea ce privește specificațiile care pot fi o chestiune prioritară a unui dispozitiv cu un ecran de afișare Infinity QHD de 6,3 inch, cu Snapdragon 835 sau 836, (varianta americană a phablet-ului ar putea fi primul telefon care va folosi Snapdragon 836) și cu 6 sau 8 GB RAM.

Un set de camere de 12MP + 13MP dual-senzor pentru camera orientată spre spate, o cameră de 8MP orientată spre față cu autofocus și difuzoare stereo, foarte probabil reglate de AKG.

AKG Acoustics este o companie austriacă înființată în 1947. Produce echipamente pentru acustică, microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru piețele profesionale și de consum. A fost achiziționată de compania americană Harman International Industries în 1994. În 2016 Harman a fost cumpărată de Samsung. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu tehnic Grammy. 

Galaxy Note 8 va folosi un cititor de amprente asemănător cu a lui Galaxy S8 la spate.

Toate acestea, susținute de un fel de sistem de operare Android 7.1.1 Nougat, făcându-l diferit de celelalte două terminale Galaxy S8.

Inutil să mai spunem, că toate aceste informații, care fac deliciul și aprind imaginația iubitorilor de telefoane mobile, nu sunt confirmate de Samsung.

Samsung ar trebui să ne spună cât de curând mai multe despre Galaxy Note 8, unul dintre cele mai anticipate smartphone-uri ale acestei perioade a anului 2017.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...