Acasă Stiri O nouă prezentare a viitorului smartphone Galaxy Note 8

O nouă prezentare a viitorului smartphone Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 este așteptat să fie lansat oficial la IFA 2017 Berlin, dar au apărut deja diverse scurgeri, rapoarte și zvonuri referitoare la acesta. Acum, o nouă prezentare a lui Note 8, următoarea stea din Galaxia lui Samsung a apărut în mediul on-line.

Departe de noi gândul că ar fi vorba de o prezentare oficială, chiar dacă arată extrordinar ar putea fi o fantezie, să recunoaștem reușită, făcută pentru Samsung Galaxy Note 8.

Rețeaua chineză on-line Weibo a lansat această nouă provocare cu Galaxy Note 8, prin publicarea unei potențiale fotografii a dispozitivului, pe site-ul său.

În China se fac unele telefoane și componente pentru altele de către compania Samsung, iar unele imagini și informații apărute în această țară trebuie totuși luate în seamă.

Această prezentare are legătură cu proiectarea dispozitivului, care se aseamănă cu recent lansatele Samsung Galaxy S8 și S8+.

După o lovitură de imagine cel puțin negativă cu Galaxy Note 7, Samsung este acum foarte atentă la urmașul de drept din gama Note. Firma sud-coreeană trebuie să propună un Galaxy Note 8 impecabil, fără nici un fel de probleme, astfel încât să nu mai atragă critici, ci numai aprecieri.

Mai ușor de zis decât de făcut. Cu toate acestea, în special având în vedere marele succes de care a beneficiat Samsung Galaxy S8 și S8+, toată lumea are încredere în capacitatea tehnologică a celor de la Samsung.

La prima vedere, și după cum se poate vedea prin vizualizarea fotografiei de mai sus, următorul phablet gigant Samsung ar putea arata ca două picături de apă cu Galaxy S8 și GalaxyS8+.

Deloc surprinzător, într-adevăr că el ar putea avea o carcasă similară cu cea a predecesorilor săi, atât în ​​ceea ce privește dimensiunea designului ecranului cât și prin prezența unor muchii curbate.

Desigur, Samsung Galaxy Note 8 poate fi diferit pe multe alte planuri, comparativ cu rudele lui.

În special în ceea ce privește specificațiile care pot fi o chestiune prioritară a unui dispozitiv cu un ecran de afișare Infinity QHD de 6,3 inch, cu Snapdragon 835 sau 836, (varianta americană a phablet-ului ar putea fi primul telefon care va folosi Snapdragon 836) și cu 6 sau 8 GB RAM.

Un set de camere de 12MP + 13MP dual-senzor pentru camera orientată spre spate, o cameră de 8MP orientată spre față cu autofocus și difuzoare stereo, foarte probabil reglate de AKG.

AKG Acoustics este o companie austriacă înființată în 1947. Produce echipamente pentru acustică, microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru piețele profesionale și de consum. A fost achiziționată de compania americană Harman International Industries în 1994. În 2016 Harman a fost cumpărată de Samsung. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu tehnic Grammy. 

Galaxy Note 8 va folosi un cititor de amprente asemănător cu a lui Galaxy S8 la spate.

Toate acestea, susținute de un fel de sistem de operare Android 7.1.1 Nougat, făcându-l diferit de celelalte două terminale Galaxy S8.

Inutil să mai spunem, că toate aceste informații, care fac deliciul și aprind imaginația iubitorilor de telefoane mobile, nu sunt confirmate de Samsung.

Samsung ar trebui să ne spună cât de curând mai multe despre Galaxy Note 8, unul dintre cele mai anticipate smartphone-uri ale acestei perioade a anului 2017.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...