Numerele de model pentru Galaxy Note 10 arată diferite variante

781

Chiar dacă Samsung Galaxy Note 10 se va lansa peste aproape cinci luni, sunt deja o mulțime de speculații privind acest smartphone. Foarte multe îmbunătățiri au fost introduse cu seria aniversară Galaxy S10. Acestea vor fi pur și simplu transferate la al doilea smartphone emblematic al anului de la Samsung. Informații recente au sugerat că anul acesta vom avea mai mult de un model de Note 10.

Acest lucru era de așteptat, având în vedere că Samsung va lansa cu siguranță și o variantă de 5G. Conform SamMobile, vor exista într-adevăr două modele diferite de Galaxy Note 10. Fiecare din aceste modele va avea câte o variantă de 5G.

Numerele de model pentru Galaxy Note 10 confirmă variante diferite

Smartphone-urile cu numărul de model SM-N970 și SM-N975 vor fi cele două modele principale de Note 10. Ne putem aștepta cu siguranță la diferențe în dimensiunea ecranului și în alte specificații prezente pe aceste variante.

O recentă informație din Coreea de Sud a sugerat că Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil cu afișaje de 6,28 inch și 6,75 inch. Aceste modele se presupune că vor primi camere foto triple, modelul mai mic și quad-camera modelul mai mare. Nu este clar dacă capacitatea bateriei va fi diferită, dar posibilitatea ca acest lucru să se întâmple este foarte mare.

Inch – este o unitate de lungime imperială britanică, egală cu 25,4 mm. Cuvântul este derivat din uncia romană. Este o unitate de lungime încă utilizată – în paralel cu sistemul internațional – în Statele Unite, Canada și Regatul Unit. Este de asemenea utilizat în Japonia pentru piese electronice, în special ecrane de afișare.

Se pare că Samsung nu va lansa patru modele separate ale phablet-ului Note 10, după cum au afirmat unele zvonuri. Din câte știm, numerele de model SM-N971 și SM-N976 pentru Galaxy Note 10 vor fi pur și simplu variantele de 5G ale celor două modele principale Note 10. După cum probabil vă imaginați, variantele 5G vor fi disponibile numai pe piețele în care rețelele mobile de 5G sunt sau vor fi disponibile.

Vom oferi mai multe informații despre Galaxy Note 10 în săptămânile viitoare. Samsung încă mai are timp pentru a modifica specificațiile sau unele dimensiuni de ecran sau gabarit la Note 10. Urmăriți-ne pe iLoveSamsung și veți fi informați prompt despre tot ce apare în legătură cu Galaxy Note 10!