Samsung posibil să lanseze patru modele Galaxy Note 10

764

În mod normal Samsung Electronics a lansat câte două modele anual din telefoanele sale emblematice Galaxy S. Gigantul high-tech a dublat în acest an numărul lor. Cu ocazia aniversării seriei Galaxy S, Samsung a lansat patru modele de Galaxy S10. Acestea includ Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10 5G. Posibil să avem și patru modele Galaxy Note 10.

O informație proaspătă din Coreea de Sud de la ETNews preluată de SamMobile, susține că Samsung va face același lucru și pentru Galaxy Note 10 în acest an. Sunt așteptate mai multe modele de Note 10, dacă între timp Samsung nu îi dă alt nume. Că Samsung va lansa și o versiune de Note 10 5G era cumva de așteptat, pentru cel de-al doilea smartphone-pilot al anului. Recenta informație susține că Samsung lucrează de fapt la un Galaxy Note 10 mai mic. Zvonuri în acest sens au mai fost, dar sursa de acum este una serioasă.

Este posibil ca Samsung să lanseze patru modele de Note 10

Am scris și noi recent că Samsung ar putea copia modelul, ce se dovedește un succes, a seriei Galaxy S10. Cu Galaxy Note 10e, nu știm dacă va purta acest nume, Samsung probabil intenționează să reproducă succesul avut cu Galaxy S10e. Cel mai ieftin model Galaxy S10 este un dispozitiv solid, unul care bate toate celelalte smartphone-uri din gama sa. Modelul Note 10 mai mic ar putea păstra afișajul de 6,4 inch aflat pe Galaxy Note 9, în timp ce celălalt model va avea un ecran de 6,7 inch.

Informația din Coreea spune că Samsung și-a modelat strategia pentru Note 10 după Galaxy S10. Aceasta înseamnă că poate lansa patru modele Note 10. Se pare că vor fi două modele LTE cu afișaje de 6,28 și 6,75 inch, cu triple respectiv quad-camera. Aceste specificații vor rămâne aceleași pentru celelalte două modele, principala diferență ar fi conectivitatea 5G.

Long-Term Evolution (LTE) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru dispozitive mobile și terminale de date. LTE este o marcă comercială înregistrată deținută de ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Primul serviciu public LTE a fost lansat de TeliaSonera în Oslo și Stockholm în decembrie 2009.

Deci, se pare că gama viitoare Note nu ar diferi atât de mult în specificații față de seria Galaxy S10. Această informație nu menționează dacă capacitatea bateriei va fi diferită pe fiecare model în parte. Totuși, ne așteptăm ca modelele Note 10 5G să vină cu baterii mai mari.

Ne vedem nevoiți să repetăm, informația vine dintr-o sursă serioasă, dar aceste lucruri nu sunt săpate în piatră pentru moment. Este prima dată când auzim de un model Note 10 cu afișaj de 6,28 inch. Așadar, trebuie să mai așteptăm noi informații în acest sens, informații care de acum vor veni tot mai multe despre Note 10.