Acasă Stiri O nouă prezentare în presă cu Samsung Galaxy S8

O nouă prezentare în presă cu Samsung Galaxy S8

Avem un smartphone cu un ecran elegant, frumos, luminos, curbat și fără margini care trebuie să poarte un nume – Samsung Galaxy S8.

Câteva zile în urmă, la MWC 2017, Samsung a declarat că smartphone-pilot următor va fi anunțat la 29 martie, în timpul unui eveniment special dedicat lui de către compania sud-coreeană.

La MWC 2017, firma Samsung a prezentat cele mai noi dispozitive sale, Galaxy Tab S3 și Galaxy Book.

S-a scurs în presă în diverse forme, poate de un milion de ori, iar acum Galaxy S8 apare cu o nouă randare, și putem arunca o privire la o nouă apariție ilustrând Galaxy S8.

Este foarte posibil ca aceasta să fie una dintre imaginile pe care Samsung se va folosi pentru a comercializa viitorul telefon.

Imaginea a fost descoperită de Evan Blass (@evleaks).

Vă reamintim că Evan Blass are o reputatie solida în acest domeniu, construită de-a lungul anilor, având aproape întotdeauna dreptate atunci când vine vorba de scurgeri de informații cum ar fi aceasta. Mai mult decât atât, această nouă imagine nu contrazice multitudinea de imagini văzute anterior (chiar și video), care se presupune că au prezentat smartphone-ul Samsung Galaxy S8.

Telefonul este așteptat să aibă o versiune a ecranului de 5.8-inch, și una de 6,2 inch, numită Galaxy S8 +, dar noi nu știm ce model avem aici.

Cele două variante arată similar, diferă doar în dimensiune, astfel încât acest lucru ar putea fi una dintre ele.

Nu este clar care dintre ele este în această prezentare, acest lucru se datorează faptului că ambele vor avea același design curbat și colțuri de ecran rotunjite. Nu există nici un buton de pe partea din față a telefonului. Puteti vedea senzorii de pe partea de sus pentru scanarea irisului.

Alături de cele două panouri Super AMOLED, camere foto de 8MP față / 12MP spate, octa-core Qualcomm Snapdragon 835 / Exynos 8895 SoC. Samsung a declarat că intenționează să introducă în pachetul de vânzare și o pereche de căști Harman AKG în fiecare cutie cu Galaxy S8. Acest lucru înseamnă că sistemul audio Harman AKG, se extinde dincolo de nou anunțat-ul Samsung Galaxy Tab S3.

Specificațiile apărute în diferite scurgeri, arată că atât Galaxy S8 și Galaxy S8 +, sunt smartphone-uri foarte puternice.

Dincolo de eleganța afișată, un Black Pearl vedem mai sus, nuanța este similară cu cea mai nouă culoare a lui Galaxy S7 Edge.

Black Pearl, Blue Coral, onix negru, alb perlat, roz auriu, alb, negru, roșu sau galben, sunt numai câteva din culorile folosite de Samsung la telefoanele sale. Culoarea aurie este doar culoare. Telefoane placate cu aur sau platină nu sunt placate de Samsung, sunt în ediții limitate, în special pentru țările arabe și depășesc suma de 2.500 $. 

Această fotografie de presă detaliază oarecum punctul de plecare pentru Samsung Galaxy S8, 29 martie probabil în jurul orei 12:23, deoarece aceasta este ora listată pe dispozitiv.

Desigur, vom fi în măsură să știm totul despre cele două dispozitive numai după ce Samsung le va fi  anunțat în mod oficial, peste o lună.

Stiri

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...

Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria...

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată cu suport 5G în India

Samsung a terminat lansarea smartphone-urilor sale emblematice din acest și acum accentul este pus pe viitoarele modele din 2021. Prima lansare va...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii...

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...