Acasă Stiri O nouă prezentare în presă cu Samsung Galaxy S8

O nouă prezentare în presă cu Samsung Galaxy S8

Avem un smartphone cu un ecran elegant, frumos, luminos, curbat și fără margini care trebuie să poarte un nume – Samsung Galaxy S8.

Câteva zile în urmă, la MWC 2017, Samsung a declarat că smartphone-pilot următor va fi anunțat la 29 martie, în timpul unui eveniment special dedicat lui de către compania sud-coreeană.

La MWC 2017, firma Samsung a prezentat cele mai noi dispozitive sale, Galaxy Tab S3 și Galaxy Book.

S-a scurs în presă în diverse forme, poate de un milion de ori, iar acum Galaxy S8 apare cu o nouă randare, și putem arunca o privire la o nouă apariție ilustrând Galaxy S8.

Este foarte posibil ca aceasta să fie una dintre imaginile pe care Samsung se va folosi pentru a comercializa viitorul telefon.

Imaginea a fost descoperită de Evan Blass (@evleaks).

Vă reamintim că Evan Blass are o reputatie solida în acest domeniu, construită de-a lungul anilor, având aproape întotdeauna dreptate atunci când vine vorba de scurgeri de informații cum ar fi aceasta. Mai mult decât atât, această nouă imagine nu contrazice multitudinea de imagini văzute anterior (chiar și video), care se presupune că au prezentat smartphone-ul Samsung Galaxy S8.

Telefonul este așteptat să aibă o versiune a ecranului de 5.8-inch, și una de 6,2 inch, numită Galaxy S8 +, dar noi nu știm ce model avem aici.

Cele două variante arată similar, diferă doar în dimensiune, astfel încât acest lucru ar putea fi una dintre ele.

Nu este clar care dintre ele este în această prezentare, acest lucru se datorează faptului că ambele vor avea același design curbat și colțuri de ecran rotunjite. Nu există nici un buton de pe partea din față a telefonului. Puteti vedea senzorii de pe partea de sus pentru scanarea irisului.

Alături de cele două panouri Super AMOLED, camere foto de 8MP față / 12MP spate, octa-core Qualcomm Snapdragon 835 / Exynos 8895 SoC. Samsung a declarat că intenționează să introducă în pachetul de vânzare și o pereche de căști Harman AKG în fiecare cutie cu Galaxy S8. Acest lucru înseamnă că sistemul audio Harman AKG, se extinde dincolo de nou anunțat-ul Samsung Galaxy Tab S3.

Specificațiile apărute în diferite scurgeri, arată că atât Galaxy S8 și Galaxy S8 +, sunt smartphone-uri foarte puternice.

Dincolo de eleganța afișată, un Black Pearl vedem mai sus, nuanța este similară cu cea mai nouă culoare a lui Galaxy S7 Edge.

Black Pearl, Blue Coral, onix negru, alb perlat, roz auriu, alb, negru, roșu sau galben, sunt numai câteva din culorile folosite de Samsung la telefoanele sale. Culoarea aurie este doar culoare. Telefoane placate cu aur sau platină nu sunt placate de Samsung, sunt în ediții limitate, în special pentru țările arabe și depășesc suma de 2.500 $. 

Această fotografie de presă detaliază oarecum punctul de plecare pentru Samsung Galaxy S8, 29 martie probabil în jurul orei 12:23, deoarece aceasta este ora listată pe dispozitiv.

Desigur, vom fi în măsură să știm totul despre cele două dispozitive numai după ce Samsung le va fi  anunțat în mod oficial, peste o lună.

Stiri

Camerele pe Galaxy Z Fold 3 mai bune decât pe S21 Ultra, conform DxOMark

Galaxy S21 Ultra are cele mai bune camere foto aflate vreodată pe un smartphone Samsung. Versatile și performante aceste camere oferă o...

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...