Obiecte de colecție Diablo IV la cumpărarea unui Galaxy Book 3 Ultra

172
Obiecte de colectie Diablo IV la cumpararea unui Galaxy Book 3 Ultra
Sursa Foto: via sammobile.com

La începutul acestei luni, Blizzard Entertainment a lansat Diablo IV, un joc de acțiune extrem așteptat de fanii jocurilor. Acum, Samsung a anunțat o colaborare cu Blizzard Entertainment pentru o ofertă promoțională pe perioadă limitată cu tema Diablo IV pentru laptopul Galaxy Book 3 Ultra în Coreea de Sud.

În urma acestei colaborări gigantul tehnologic sud-coreean oferă Diablo IV Limited Collector’s Edition Box și Diablo IV Snowflake Points odată cu achiziționarea laptopului Samsung Galaxy Book 3 Ultra în Coreea. Momentan compania Samsung nu a anunțat dacă aceste obiecte de colecție vor fi și comercializate și în alte țări.

Galaxy Book 3 Ultra este în prezent laptop-ul de vârf al companiei, alimentat cu Windows. Are un ecran AMOLED de 16 inch (40,46 centimetri) cu o rezoluție de 2.880×1.800 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Mașinăria are procesoare Intel din a 13-a generație și GPU-uri Nvidia din seria 4000. Puteți configura laptopul cu procesor până la Intel Core i9-13900H, grafică Nvidia RTX 4070, 32GB RAM și 1TB de stocare. Galaxy Book 3 Ultra are 2x Thunderbolt 4, 1x USB Tip-A 3.2, 1x HDMI 2.0, 1x card microSD și 1x porturi audio de 3,5 mm.

Cumpărați un Galaxy Book 3 Ultra în Coreea și primiți bunătăți Diablo IV

Cutia Diablo IV ediție limitată de colecție include șase articole, potrivit SamMobile. Este vorba despre o lumânare a creației, mousepad ocult, hartă din pânză a sanctuarului, acul Horadrimului, cartea de artă ediția de colecție Diablo IV și imprimeuri artistice mate (x2) – 47,09 x 27,41 cm. Punctele Diablo IV Snowflake, pe de altă parte, pot fi folosite pe site-ul Diablo IV pentru a cumpăra orice articol/piesă de colecție. În plus, persoanele care vizitează magazinul pop-up Diablo IV din Hyundai Mall din Seul vor primi un cupon de reducere pe care îl pot folosi la magazinul Samsung de acolo.

Diablo IV, lansat pe 5 iunie 2023, este a patra parte principală din seria Diablo. Președintele Blizzard Entertainment a declarat că Diablo IV a avut nevoie de peste 6 ani pentru a fi dezvoltat. Jocul a generat venituri de 666 milioane USD în primele 5 zile de la lansare.

Oferta promoțională este valabilă pentru persoanele care achiziționează un Galaxy Book 3 Ultra. Oferta este valabilă până în 30 iunie pe principiul primul venit, primul servit. Cu toate acestea, această ofertă nu include jocul în sine, care trebuie cumpărat separat. Ne-am fi dorit ca Samsung să ofere jocul gratuit cu laptopul în loc de obiecte de colecție. Asta ar fi fost mult mai util multor oameni.

Laptopul are o baterie de 76Wh și vine cu un adaptor de încărcare USB Tip-C de 135W. Cântărește 1,79 kg și are o grosime de doar 16,5 mm. Acest lucru îl face unul dintre cele mai subțiri laptop-uri cu GPU Nvidia RTX 4070. Windows 11 Home este preîncărcat din cutie. În plus, aveți un scaner de amprente, tastatură iluminată din spate, cameră Web FHD, patru difuzoare AKG, Bluetooth v5.1 și Wi-Fi 6E. Prețul laptopului începe de la 2.200€ și poate ajunge la 3.500€.