Samsung Odyssey Acro – un nou monitor de gaming

353
Samsung Odyssey Acro
Sursa Foto: letsgodigital.org

Gama Odyssey de la Samsung oferă diverse tipuri de dispozitive de jocuri. A început cu căștile Odyssey Mixed Reality în 2017. În 2019, a fost lansat și laptopul de gaming Samsung Odyssey, urmat de diverse monitoare de gaming Odyssey. Mai multe modele noi au fost lansate și în acest an, inclusiv monitorul de gaming curbat Odyssey Neo G9, foarte avansat, cu afișaj Quantum Mini LED. În curând vom primi și un monitor Samsung Odyssey Acro.

Între timp, Samsung lucrează în mod constant în fundal la dezvoltarea de noi monitoare și laptop-uri curbate pentru jocuri. Se pare că compania va anunța în curând un nou monitor numit „Odyssey Acro”. Acum compania sud-coreeană dezvoltă la un nou monitor de gaming numit Samsung Odyssey Acro. Lansarea oficială va avea loc cel mai probabil la începutul lunii ianuarie, în timpul CES 2022.

Samsung Odyssey Acro va fi prezentat la CES Las Vegas

Samsung a depus pe 23 decembrie 2021, o cerere de marcă la EUIPO (Oficiul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene). Marca comercială se va numi Samsung Odyssey Acro și este încadrată în Clasa 9, conform LetsGoDigital. Descrierea mărcii Odyssey Acro este: „Monitoare de televiziune; monitoare de calculator”.

Există șanse mari ca Samsung să folosească acest nume de model pentru unul dintre viitoarele sale monitoare de gaming. Numele „Acro” se referă la o indicație a ceva la înălțime. Cuvântul este derivat din grecescul „akros” – care înseamnă „extrem, superior, cel mai înalt”. Deci ne așteptăm ca Samsung să lanseze un monitor de jocuri de cea mai înaltă clasă. Probabil monitorul Samsung Odyssey Neo G9, cel mai puternic de pe piață, va fi mic copil pe lângă Acro. Vom vedea la CES 2022 Las Vegas.

Las Vegas este una dintre principalele destinații turistice din SUA mai ales datorită cazinourilor sale. Datorită acestui fapt este cunoscut sub numele de „Capitala Divertismentului Mondial”, „Orașul Păcatelor” sau „Capitala celei de-a doua șanse”.

Detaliile despre specificații rămân necunoscute pentru moment. Samsung a anunțat zilele trecute printr-un comunicat de presă că gama de monitoare pentru jocuri 2022 va fi furnizată cu suport HDR10+ GAMING. Același lucru se va aplica și pentru televizoarele Samsung selectate 4K și 8K. Calibrarea automată HDR vă oferă exact calitatea imaginii pe care a avut-o în vedere dezvoltatorul jocului să le vadă utilizatorii.

Primele rezultate le vom vedea în timpul Salonului anual de electronice de consum din Las Vegas. CES 2022 va începe miercuri, 5 ianuarie 2022, târgul durează până sâmbătă, 8 ianuarie 2022. Există șanse mari ca Samsung Odyssey Acro să fie și el prezentat și expus în cadrul CES 2022.

SURSĂLetsGoDigital