Samsung Odyssey Neo G9 – un monitor de jocuri care sfidează realitatea

770

Samsung va dezvălui un nou monitor de jocuri care va revoluționa experiența de joc – Samsung Odyssey Neo G9. Acesta este primul monitor de jocuri Mini-LED Samsung. Cea mai nouă adăugire la gama de monitoare de jocuri Samsung a fost construită cu tehnologie de ultimă generație pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii.

Samsung produce câteva monitoare geniale de jocuri, cum ar fi Odyssey G7 și Odyssey G9. Acestea oferă ecrane QLED cu niveluri ridicate de luminozitate, HDR, rate de reîmprospătare ridicate, AMD FreeSync și modele atractive. Acum, compania a început să tachineze o nouă variantă a monitorului de joc Odyssey G9 numit Samsung Odyssey Neo G9.

Vizionați videoclipul de mai sus pentru a vă stimula simțurile și a intra într-o lume în care puteți sfida realitatea și cuceri totul.

Samsung Odyssey Neo G9 primul monitor Mini-LED pentru jocuri

Compania a publicat un scurt video al monitorului de joc Odyssey Neo G9, prezentând designul și câteva caracteristici. Noul monitor de jocuri Samsung Neo G9 va fi lansat pe 29 iulie 2021, conform Samsung Newsroom. Se pare că are un ecran curbat cu un raport de aspect ultra-wide 32: 9 și rezoluție dual-QHD (5.120 x 1.440 pixeli).

Acest monitor de jocuri Odyssey este fabricat cu tehnologia Mini-LED de la Samsung. Un panou Mini-LED oferă culori negre mai profunde; raport de contrast mai mare; luminozitate mai mare a ecranului; și performanțe HDR mult mai bune în comparație cu monitoarele LCD sau QLED. În acest an Samsung a lansat și trei monitoare T55 cu ecrane curbate și AMD FreeSync.

AMD FreeSync este o tehnologie este o tehnologie de sincronizare adaptivă care acceptă o rată de reîmprospătare variabilă. Tehnologia FreeSync a fost dezvoltat de compania AMD și a fost anunțată în 2014.

Odyssey G9 era deja un monitor de joc aproape perfect, iar un ecran Mini-LED l-ar face și mai bun. Ne putem aștepta ca Samsung Odyssey Neo G9 să dispună de AMD FreeSync Premium Pro. Așteptăm compatibilitate Nvidia G-Sync, HDR10+, DisplayHDR 600 sau mai mare, porturi HDMI și DisplayPort și 1ms timp de răspuns. De asemenea, pare să aibă o iluminare RGB „Core” și o formă de gestionare a cablurilor.

Monitorul Samsung va concura cu ASUS ROG Swift PG27UQ și Acer Predator X35. Dar, aceste monitoare nu au un raport de aspect ultra-wide pe care jucătorii îl adoră. Totuși, ar fi nevoie de un Nvidia GeForce RTX 3090 sau un AMD Radeon 6900 XT pentru a folosi Samsung Odyssey Neo G9, și în acest fel va fi foarte scump.