Samsung Odyssey League se reîntoarce – acum cu Rocket League

313
Samsung Odyssey League cu Rocket League
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung dă startul, încă o dată, competiției Odyssey League. De data aceasta este un turneu European de Rocket League, care se va desfășura în perioada 23 iulie – 29 august în 10 regiuni și 34 de țări, cu premii totale de 25.000€, dar și alte surprize Samsung Odyssey.

După succesul Odyssey League cu Player Unknown’s Battlegrounds de anul trecut, Samsung recidivează cu un nou turneu eSports. De data aceasta participanții vor conduce mașini și vor trage la poartă în Rocket League, nu cu arme ca în PUBG. Există o mulțime de premii Samsung de câștigat, cu un câștig total de 25.000 euro.

Samsung Odyssey League – Rocket League

Spectatorii finalei vor putea descoperi cele mai noi monitoare de gaming Odyssey. Acestea vor fi utilizate de echipele participante în etapele finale ale turneului. Samsung Odyssey G9, declarat recent drept Cel Mai Bun Monitor de Gaming de către European Hardware Association și Samsung G70A, G50A și G30A vor fi acolo. Acestea permit jucătorilor să se bucure de cele mai noi și performante PC-uri și jocuri de console. Monitoarele sunt capabile de culori realiste, acuratețe și răspuns imediat. Așadar sunt perfecte și pentru competiția Samsung Odyssey League Rocket League.

Odyssey League, denumită după gama inovatoare de monitoare de gaming, este în cautarea celor mai bune echipe din Europa în competiția de Rocket League. Jucătorii care pot concura la cel mai înalt nivel și sunt dispuși să o demonstreze, au șansa de a câștiga o parte din totalul de premii de 25.000€.

Înscrierile la turneu au început în data de 2 iulie. Echipele regionale se vor putea înregistra pentru a participa în etapa de calificări începând cu 23 iulie. Battle-urile câștigătoare din finalele regionale vor fi difuzate fiecare în limbile locale. Echipele care vor câștiga finalele vor trece în etapa europeană. Aceasta va avea loc în perioada 27-29 august și care va fi difuzată în limba engleză. În urma acesteia se va alege echipa câștigătoare.

Regiunile care vor participa la Odyssey League sunt următoarele: