Samsung Odyssey Neo G7 de 43 inch lansat la nivel global

195
Samsung Odyssey Neo G7 de 43 inch lansat la nivel global
Sursa foto: Samsung Galaxy Newsroom

Samsung Electronics a anunțat în weekend lansarea globală a monitorului Odyssey Neo G7 (G70NC). Este primul model plat Mini-LED al companiei, adăugând un nou factor de formă cunoscutei serii Samsung Odyssey. Samsung Odyssey Neo G7 de 43 inch oferă un ecran mare conceput pentru a oferi jucătorilor o gamă mai cuprinzătoare de detalii invitându-i în lumea jocurilor lor cu o calitate realistă a imaginii.

Samsung aduce noi capabilități inteligente pe monitoarele sale oferind jucătorilor din toată lumea noi tehnologii și divertisment. În acest fel jucătorii vor fi absorbiți de jocurile lor cu performanțe vizuale și experiențe emoționale intense. Samsung Odyssey Neo G7 este proiectat pentru a oferi o calitate reală a imaginii, un mediu de vizionare de înaltă performanță personalizabil și funcții personalizate pentru jocuri și divertisment optime.

Samsung Odyssey Neo G7 suficient de mare pentru orice joc și platformă

Ecranul mare de 43 inch (109,22 centimetri) oferă rezoluție 4K (3.840 x 2.160). Este un afișaj VESA HDR600 cu certificare HDR 10+ care prezintă cea mai bună grafică a zilelor noastre. Odyssey Neo G7 aduce în prim-plan tehnologia Quantum Matrix de la Samsung, folosind LED-uri Quantum Mini. Aceasta permite controlul ultra-fin și precis al LED-urilor. Drept urmare, utilizatorii pot vedea un negru mai bogat, o expresie mai extinsă a culorilor și mai multe detalii, chiar și în mediile de joc întunecate.

Originile jocului video datează din anii 1950, când la scurt timp după apariția primelor calculatoare electronice. În 1968 Ralph Baer, cunoscut ca Părintele Jocurilor Video, a început să lucreze la consola de jocuri video „Brown Box”.

În plus, afișajul mat reduce reflexia luminii pe ecran, minimizând distragerile în timpul celor mai intense sesiuni de joc. În acest fel permite ecranului mare să ofere mai multe detalii, menținând în același timp jucătorul concentrat asupra jocului.

Samsung Odyssey Neo G7 este un monitor grozav pentru orice platformă de jocuri. Puteți folosi DisplayPort sau conexiunea HDMI pentru conectare la platforma de jocuri a utilizatorilor sau pentru a comuta la HDMI 2.1 pentru a juca pe cea mai recentă consolă de jocuri. O altă opțiune este să jucați un joc mobil pe un ecran mai mare de 43 inch prin intermediul Wi-Fi/Bluetooth încorporat sau pur și simplu să conectați un controler pentru a vă bucura de un joc în cloud fără a avea măcar o consolă.

Performanță pentru a duce jocurile la următorul nivel

O rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 1 ms permit un răspuns rapid și fluid și mișcări precise ale mouse-ului. Chiar și în cele mai intense momente, Odyssey Neo G7 păstrează un joc de acțiune extrem de fluid și rapid și reduce bâlbâiala, latența de intrare și ruperea ecranului prin suportul AMD FreeSync Premium Pro.

Pentru utilizatorii care așteaptă experiențe de joc personalizate și personalizabile, Odyssey Neo G7 oferă o gamă de caracteristici inovatoare care permit utilizatorilor să ajusteze dimensiunea ecranului, poziția și chiar raportul pentru o configurație optimă de joc. Flex Move Screen permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea ecranului între 43 și 20 de inch. În acest fel se potrivește cu dimensiunea preferată în funcție de jocul pe care îl joacă. Pot chiar să schimbe poziția ecranului. Deci, utilizatorii pot găsi modalitatea perfectă de a performa cel mai bine în orice joc.

Pentru a-și personaliza performanța, utilizatorii pot folosi Samsung Game Bar, potrivit SamsungNewsroom. Este un instrument care permite utilizatorilor să vizualizeze și să modifice rapid setările importante fără a fi nevoie să părăsească ecranul jocului. Jucătorii pot vedea și modifica FPS (cadre pe secundă), raportul de aspect, intervalul dinamic ridicat (HDR) și rata de reîmprospătare variabilă (VRR) sau pot ajusta setări precum raportul ecranului, timpul de răspuns și modul Imagine de joc. Bara de joc pune jucătorul în control fără a rata nicio acțiune.

Funcții inteligente și experiențe personalizate cu Samsung Odyssey Neo G7

Odyssey Neo G7 este echipat cu funcții inteligente pentru a satisface o mare varietate de nevoi ale utilizatorilor, cu experiențe personalizabile prin Samsung Smart Hub și Samsung Gaming Hub.

Samsung Gaming Hub este o platformă all-in-one de descoperire a jocurilor în flux. Aceasta permite acces instantaneu la jocuri de la parteneri precum Xbox și NVIDIA GeForce NOW, fără descărcări sau cerințe de spațiu de stocare. Este instrumentul suprem pentru a permite utilizatorilor libertatea de a explora fiecare colț al lumii jocurilor fără limitări.

În plus, utilizatorii au parte de experiențe smart TV cu aplicații precum Prime Video, Netflix și YouTube prin Smart Hub. Astfel vă veți bucura de diferite conținuturi de tip over-the-top (OTT) folosind o conexiune la internet, fără măcar să pornească computerul sau să se conecteze. la alte dispozitive.

Odyssey Neo G7 va fi disponibil la nivel global începând cu din acest trimestru. Programul de lansare poate varia în funcție de regiune. Monitorul va fi disponibil și în România din luna martie. Prețul va fi anunțat înainte de lansare.