Samsung Odyssey Neo G9 de 57 de inch este acum disponibil la vânzare

311
Samsung Odyssey Neo G9 de 57 de inch
Sursa foto: via xda-deveopers.com

Samsung Odyssey Neo G9 a fost prezentat inițial la începutul anului la CES Las Vegas 2023. Monitorul are un afișaj curbat super ultra-larg de 57 inch (144,78 centimetri) și o rezoluție de 7.680×2.160 (clasificată 8K). Monitorul are un raport de aspect de 32: 9 și o rată de reîmprospătare de 240Hz. Samsung Odyssey Neo G9 este primul monitor UHD dublu din lume. Acum monitorul de gaming Samsung este disponibil la vânzare.

Samsung Odyssey Neo G9 de 57 de inch cu o curbură de 1000R oferă o experiență captivantă, iar tehnologia sa Quantum Mini-LED asigură culori vibrante și contrast excelent cu suport pentru HDR 1000. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 1 ms și suport AMD FreeSync Premium Pro, acest monitor are diverse opțiuni de conectivitate și elemente de design personalizabile. Vedeți pe I❤️Samsung și ce poate monitorul Samsung Odyssey Ark!

Samsung Odyssey Neo G9 de 57 de inch este la vânzare

După ce a tachinat monitorul în această vară și a fost la precomandă luna trecut, acum Samsung Odyssey Neo G9 este în sfârșit pe rafturi. Desigur, acesta nu este orice monitor. Samsung susține că este „primul” monitor UHD dublu din lume datorită raportului de aspect de 32:9 și rezoluției de 7.680×2160. Practic, monitorul va permite utilizatorilor să aibă în mod eficient două ecrane de 32 de inch alăturate, două monitoare UHD unul lângă altul într-un singur produs.

Pe lângă dimensiunea de 57 de inch, obțineți și o curbură de 1000R care oferă o experiență captivantă. Această curbură nu obosește ochii utilizatorilor, fiind ideală pentru sesiuni lungi de jocuri. Samsung duce lucrurile la un alt nivel când vine vorba de culoare. Monitorul are culori vibrante și contrast excelent datorită tehnologiei Samsung Quantum Mini-LED cu suport pentru HDR 1000, potrivit XDA-Developers. Monitorul este, de asemenea, rapid, cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și timp de răspuns de 1 milisecunde. Are și suport pentru AMD FreeSync Premium Pro pentru a reduce ruperea ecranului și artefactele.

Ecranele certificate pentru nivelul AMD FreeSync Premium Pro includ o luminanță foarte precisă și o gamă largă de culori pentru a permite o experiență de joc vizuală HDR excepțională. FreeSync a fost dezvoltat de AMD și a fost anunțat în 2014.

Desigur, aveți și multe opțiuni când vine vorba de conectivitate cu Display Port 2.1, HDMI 2.1 și un hub USB. În timp ce monitorul arată extrem de elegant, puteți personaliza aspectul și senzația activând sistemul CoreSync și Core Lighting+. Aveți multe posibilități de reglare și atunci când vine vorba de elementele fizice, un control complet al ajustării pivotării, înclinării și înălțimii. Monitorul are un preț în jur de 2.500 de euro în Europa.