Samsung Odyssey Ark este incredibil pentru jocuri – Iată de ce!

451
Samsung Odyssey Ark este incredibil pentru jocuri
Sursa foto: knowyourmobile.com

Îți plac jocurile? Ei bine, noul monitor Samsung Odyssey Ark ar putea fi obiectul celor mai nebunești vise ale tale. Acest monitor enorm de 55 inch (139,7 centimetri) include toate cele mai recente tehnologii și gadget-uri Samsung. Și, în cazul în care nu ar fi suficient, are și Stadia și Xbox încorporate în mod nativ. Odyssey Ark este cu adevărat altceva.

Acum Samsung face o mulțime de monitoare bune. Dar Samsung Odyssey Ark este cu mult peste toate celelalte. Arată incredibil cu afișajul curbat 1000R, care se întinde pe o suprafață enormă, iar performanța sa, datorită utilizării miniLED-ului și a ratei de reîmprospătare de 165Hz, va lăsa orice alt monitor de gaming în urmă. Da, costă mulți bani, dar este incredibilă cantitatea de lucruri pe care Samsung a înghesuit-o în acest monitor pentru jocuri. Dar, pentru acești bani (peste 3.400 de euro) primiți ceva cu adevărat incredibil.

Nemulțumit să facă din Samsung Odyssey Ark un monstru cu specificații complete și absolute, departamentul de design al Samsung a devenit inventiv și cu standul său. Samsung Odyssey Ark, datorită noului său suport magic, poate fi răsturnat vertical pentru sesiuni de joc și mai intense. Sau, doar pentru ca să te uiți cu adevărat la o anumită pagină web.

Samsung Odyssey Ark – Un monitor de jocuri uluitor!

Vedeți incredibil de multe pe ecranul curbat de 55 inch, 1000R al Samsung Odyssey Ark. Pregătiți-vă pentru victorie și minimizați întreruperile jocului cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz, timp de răspuns de 1 ms și suport pentru rata de reîmprospătare variabilă cu AMD FreeSync Premium Pro. Quantum Mini-LED atinge profunzimea de generație următoare pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii, îmbunătățită de tehnologia Dolby Atmos și Sound Dome pentru un sunet surround captivant, conform Knowyourmobile.

Knowyourmobile este un site cu sediul în Londra. Echipa editorială este formată din experți în domeniul tehnologiei și oferă știri, informații, recenzii și îndrumări cu privire cele mai recente produse tech, tendințe din domeniu și software.

Ecranul are o rezoluție de 3840 x 2160 (UHD 4K), un raport de contrast: 1.000.000:1 și unghi de vizualizare: 178°(H) / 178°(V). Monitorul Samsung are o luminozitate de 600 cd/m², cu una de vârf de 1.000cd/m². Are tehnologie de iluminare de fundal cu Mini-LED (1.056 zone); HDR: jocuri HDR 10+; VRR: Compatibil G-Sync, FreeSync Premium Pro și intrare HDMI 2.1. După cum puteți vedea, Samsung nu a făcut rabat în departamentul de specificații.

Dar, de asemenea, a făcut peste puteri în materie de software la Samsung Odyssey Ark. Monitorul rulează sistemul de operare Tizen care îl transformă efectiv într-un televizor inteligent. Are și noul centru de jocuri Samsung Gaming Hub, cu suport nativ pentru computere și console de jocuri, precum și lucruri precum integrarea cu Twitch și YouTube și suport pentru Google Stadia, Xbox Game Pass, GeForce Now, Utomik și Amazon Luna.

Samsung a construit patru difuzoare în Odyssey Ark cu suport Dolby Atmos. În acest fel beneficiezi de cea mai bogată experiență audio posibilă. Căștile plus Dolby Atmos sunt combinația perfectă pentru sesiuni intense de jocuri.