Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

392
Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri
Sursa Foto: via notebookcheck.net

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit un lucru foarte interesant despre aceste display-uri: au fost certificate de SGS cu eticheta „Gaming Performance”. Certificarea SGS confirmă că aceste ecrane corespund standardelor acestui organism pentru utilizare în timpul jocurilor. Acestea includ anumite niveluri de luminozite, estompare și raport de contrast.

Samsung afirmă că noile sale laptopuri Galaxy Book Pro și Pro 360 sunt ideale pentru reproducerea de conținut de mare viteză, inclusiv jocuri, datorită naturii AMOLED a ecranelor lor de 13,3 sau 15,6 inch. Acest lucru, potrivit Samsung, se datorează contrastului sporit și neclarității reduse în timpul mișcării. Acum, dispozitivele cu ecrane OLED au certificarea oficială bazată pe testări externe, altele decât Samsung, care confirm acest lucru.

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS

Cerificarea a fost conferită acestor ecrane Samsung OLED pentru laptopuri de către Société Générale de Surveillance (SGS) din Elveția. SGS a făcut acest lucru datorită capacității Samsung de a reduce timpul de răspuns al imaginilor în mișcare la sub 15,4 milisecunde (ms) și menținând nivelul de estompare sub 1,4 milimetri (mm), în ecranele în cauză. Astfel SGS a certificat aceste laptopuri cu eticheta „Gaming Performance”.

Samsung spune că a obținut cea mai recentă certificare datorită raportului de contrast HDR al seriei Galaxy Book Pro. Acesta depășește raportul de 1.000.000: 1 datorită naturii OLED a ecranelor, conform Notebookcheck. Noile ecrane OLED pentru laptopuri sunt certificate pentru experiență cinematografică cu o gama largă de culori (120% din DCI-P3).

SGS (Société Générale de Surveillance) este înființată în 1878 și are sediul la Geneva, Elveția. Oferă servicii de inspecție, verificare, testare și certificare. Este una dintre cele mai importante organizații de testare și certificare la nivel mondial.

Cea mai recentă recoltă de laptopuri Samsung este compusă din Galaxy Book Flex 2 Alpha, Galaxy Book, Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360. Acum aceste modele sunt la vânzare. Samsung Galaxy Book Flex 2 Alpha are un preț începând de la 899 USD, în funcție de dotări. Flex 2 Alpha este un laptop 2-în-1 cu o durată de viață incredibilă a bateriei. Are 18,5 ore de viață a bateriei cu o singură încărcare. Galaxy Book Pro costă aproximativ 1.000$, iar Samsung Galaxy Book Pro 360 este cel mai scump începând de la 1.300$.