One Hand Operation+ primește mai multe funcții utile

232
One Hand Operation+
Sursa foto: via sammobile.com

Aplicația One Hand Operation+, parte a Samsung Good Lock, vă permite să modificați gesturile pe smartphone-ul dvs. Samsung. În timp ce aplicația oferă deja multe opțiuni de personalizare, Samsung a actualizat-o acum cu încă patru funcții care ar putea fi utile în utilizarea de zi cu zi.

Noua aplicație One Hand Operation+ vine cu versiunea 6.1.21 și aduce caracteristica „Smart Select”. Aceasta are patru opțiuni: Animație, Oval, Pin și Dreptunghi. Caracteristica Smart Select vă permite să faceți capturi de ecran de diferite dimensiuni și forme, să înregistrați o porțiune dorită a ecranului timp de până la cincisprezece secunde și să fixați o porțiune a afișajului pur și simplu folosind gesturi. Anul trecut Samsung One Hand Operation+ a fost actualizată la One UI 5.0.

Noi funcții la Samsung One Hand Operation+

De exemplu, cu One Hand Operation+ puteți acum glisa în sus din partea dreaptă a ecranului pentru a accesa opțiunea Smart Select (Dreptunghi). Această glisare va afișa o casetă dreptunghiulară pe care o puteți redimensiona. După ce personalizați dimensiunea ferestrei în funcție de nevoile dvs., atingeți butonul „Terminat”, iar telefonul va face o captură de ecran a porțiunii de ecran pe care ați selectat-o. În mod similar, opțiunea Smart Select (Oval) vă va permite să faceți capturi de ecran în formă ovală.

În ceea ce privește Smart Select (animație), accesarea acesteia va afișa o fereastră pe care o puteți redimensiona, potrivit SamMobile. După ce setați fereastra la dimensiunea dorită, atingeți butonul „Înregistrare” pentru a înregistra porțiunea selectată a ecranului. Durata înregistrării este însă limitată la cincisprezece secunde. Opțiunea Smart Select (Pin) afișează și o fereastră redimensionabilă. Odată ce selectați dimensiunea ferestrei și faceți clic pe butonul „Pin”, acesta va fixa porțiunea selectată pe afișaj.

Marele Diamant Mogul este cel mai mare diamant găsit vreodată în India și al patrulea cel mai mare din lume. Diamantul de 797,5 carate (159,5 grame) și a fost descoperit în 1650. A fost numit după împăratul Shah Jahan, care a construit Taj Mahal.

Momentan cea mai recentă actualizare One Hand Operation+ este disponibilă pentru descărcare în SUA și India. Ne așteptăm ca Samsung să lanseze această actualizare în mai multe regiuni, inclusiv în Europa. Pentru a verifica actualizarea, deschideți aplicația Samsung Good Lock de pe telefonul/tableta Samsung Galaxy. Apoi atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați „Actualizați tot”. Ar trebui să deschidă Galaxy Store unde actualizarea începe automat să se descarce.