One UI 3.0 beta bazată pe Android 11, lansată pentru seria Galaxy S20

483
Sursa Foto: via xda-developers.com

În urmă cu aproximativ o lună, Samsung a anunțat programul beta One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20. Programul beta inițial a fost destinată comunității dezvoltatorilor și a fost disponibil pentru dispozitivele Galaxy S20 din SUA și Coreea. Acum gigantul tech a anunțat oficial începutul programului beta public One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20.

Sigur că seria Galaxy Note 20 va fi inclusă și ea, dar poate dura câteva zile pentru ca acest lucru să se întâmple. Galaxy S20 FE nu este inclus în versiunea beta, deși sperăm că acest lucru se va schimba la un moment dat.

One UI 3.0 beta disponibil în SUA și mai multe țări din Europa

Conform unei postări recente din secțiunea „Notificări beta” a aplicației Samsung Members, programul beta One UI 3.0 este acum disponibil public pentru gama Galaxy S20. Actuala versiune beta ar trebui să conțină toate noile caracteristici introduse în versiunea anterioară de previzualizare pentru dezvoltatori.

Interfața One UI 3.0 beta este disponibilă pentru testeri din SUA, UK, Coreea de Sud, Polonia, Germania, China și India. Conform XDA-Developers și alte țări din Europa vor participa la programul beta One UI 3.0  bazat pe Android 11. Testerii beta vor putea în cele din urmă să obțină și o pre-vizualizare a Android 11 de la Google, care aduce propriul set de noi caracteristici.

Vopseaua a fost una dintre primele invenții ale umanității. Unele picturi rupestre desenate cu ocru roșu sau galben, hematit, oxid de mangan și cărbune au fost realizate de Homo sapiens cu 40.000 de ani în urmă.

Nivelul patch-urilor de securitate Android este cuprins, în timp ce există mai multe îmbunătățiri ale interfeței Samsung în noul firmware. De exemplu, ecranul de pornire și proiectarea panourilor rapide au primit un strat proaspăt de vopsea. Acest lucru le va face compatibile cu diferite dimensiuni de ecran.

Vor urma Galaxy S10 și Galaxy Note 10

Dacă sunteți utilizator al seriei Galaxy S20, puteți participa la programul One UI beta imediat. Rețineți că participarea la program necesită un cont Samsung și să locuiți în una dintre țările de mai sus. Sperăm că programul beta să fie extins la alte câteva regiuni din Europa, ne gândim la România, deși nu credem. Momentan nu avem nicio informație cu privire la calendarul efectiv de lansare al companiei Samsung.

Dacă istoricul este un indiciu, există posibilitatea ca programul beta să fie în cele din urmă deschis pe dispozitive precum seria Galaxy S10 și seria Galaxy Note 10, pe lângă Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Ne ținem degetele încrucișate pentru asta și suntem siguri că și mulți fani Samsung fac la fel.