Samsung va lansa One UI 4.0 beta pentru seriile Galaxy S20 și Galaxy Z

449
Samsung va lansa One UI 4.0 beta pentru seriile Galaxy S20 si Galaxy Z
Sursa Foto: tizenhelp.com

Seria Galaxy S21 din mai multe țări este acum la a doua actualizare beta pentru One UI 4.0 bazat pe Android 12. Samsung a inclus multe funcții și modificări în următoarea versiune. Noul Material You, tema culorilor, RAM Plus, pictogramele modificate și multe alte modificări fac noua interfață și mai așteptată.

Acum, după seria Galaxy S21, compania va lansa o versiune beta pe dispozitivele din seria Galaxy S20 și Galaxy Z. Pregătirea firmware-ului pentru aceste dispozitive a fost observată în Coreea de Sud, ceea ce sugerează că în curând vor primi o versiune beta One UI 4.0.

Seriile Galaxy S20 și Galaxy Z pregătite pentru One UI 4.0 beta

Galaxy 20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra de anul trecut sunt printre modele emblematice, care vor primi versiunea beta. Telefoanele pliabile au participat, de asemenea, la testarea beta anul trecut, așa că vor face același lucru și anul acesta. Codul cu versiunea de firmware G98*NKSU1ZUJ3 pentru Galaxy S20 și versiunea F707NKSU1UZUJ1 pentru Galaxy Z Flip 3 au fost observate.

Ar putea fi un semn că în scurt timp Samsung va deschide un program de testare beta pentru aceste dispozitive. Modelele Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Fold 2 și Galaxy Note 20 vor fi și ele în program beta. Conform TizenHelp, aceste trei modele vor fi în programul beta mai târziu în această lună.

Android este cel mai bine vândut sistem de operare din lume pe smartphone-uri începând cu 2011 și pe tablete începând cu 2013. Mascota Android este un roboțel verde. A fost proiectată de designerul și graficianul Google, Irina Blok.

Samsung a sugerat că seria Galaxy S21 va primi actualizarea cu One UI 4.0 bazat pe Android 12 în decembrie. Anul trecut, Galaxy S20 a primit firmware-ul One UI 3.0 bazat pe Android 11 pe 3 decembrie, după seria Galaxy Note 20 și alte smartphone-uri. Programul de testare beta va ajunge încet la mai multe dispozitive, inclusiv la smartphone-urile Galaxy A de ultimă generație.