Actualizarea One UI 5.1 ajunge și la Samsung Galaxy A52s

339
Actualizarea One UI 5.1 Samsung Galaxy A52s
Sursa foto: via galaxyclub.nl

În ultimele săptămâni, Samsung a lansat deja noua versiune a interfeței One UI – 5.1 – pe multe din telefoanele sale. Acum aproximativ o lună Samsung Galaxy A52 a primit noua interfață bazată pe Android 13. În urmă cu vreo două săptămâni și Samsung Galaxy A52 5G a primit actualizarea. Samsung Galaxy A52s, însă, a rămas ciudat de liniștit.

Cel mai probabil Samsung a trebuit să remedieze unele erori care s-au dovedit a fi în One UI 5.1 într-un stadiu incipient. Dar, totul este acum în ordine. Actualizarea la Samsung One UI 5.1 a fost lansată pentru Samsung Galaxy A52s. Dispozitivul este ultimul dintre modelele A52 care încă aștepta noul software.

Samsung Galaxy A52s primește actualizarea One UI 5.1

Galaxy A52s va primi și versiunea One UI 5.1 care a debutat cu seria Galaxy S23. Versiunea de firmware A528BXXU2EWC1 instalează două lucruri: patch-ul din martie și One UI 5.1. Noua interfață One UI 5.1 aduce câteva funcții noi, cum ar fi widget-uri pentru baterie, un album de familie în Galerie și opțiunea de a seta imagini de fundal diferite în Orientări. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce aduce nou Samsung One UI 5.1 telefoanelor compatibile Samsung Galaxy!

Mai sus am descris cele mai importante noutăți aduse de One UI 5.1. Patch-ul din martie face, de asemenea, câteva lucruri importante, potrivit GalaxyClub. De exemplu, un defect critic în software-ul procesorului Snapdragon al Galaxy A52s a fost închis. Însuși Samsung închide posibilele vulnerabilități în securitatea conexiunii Bluetooth, a temelor Galaxy, a aplicației Telefon și a tastaturii.

GalaxyClub este un site olandez independent scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat. Nu este afiliat Samsung.

Deoarece aceasta este o actualizare majoră, este posibil ca telefonul dvs. să consume mai multă energie după instalarea actualizării. Consumul de energie ar trebui să revină la normal după câteva zile, când sistemul s-a optimizat din nou. Apoi bateria se va descărca la fel ca înainte de actualizare.

Actualizarea One UI 5.1 poate fi descărcată direct pe toate toate modelele Samsung Galaxy A52s din mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Așteptați notificarea automată sau verificați disponibilitatea pe dispozitiv direct prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.