Actualizarea Samsung One UI 5.1 ajunge pe Galaxy M53 5G

529
Actualizarea Samsung One UI 5.1 ajunge pe Galaxy M53
Sursa foto: sammobile.com

Actualizarea One UI 5.1 a fost disponibilă pe dispozitivele emblematice Samsung mai vechi înainte ca seria Galaxy S23 să ajungă pe piață. Este încă un lucru impresionant despre suportul firmware oferit de Samsung în ultima vreme. Compania lansează noi actualizări pentru cât mai mulți clienți posibil, de îndată ce sunt gata de lansare. Acum interfața Samsung One UI 5.1 ajunge la Galaxy M53 5G.

Samsung a lansat actualizarea la One UI 5.1 la unul dintre cele mai populare telefoane mid-range din portofoliul său: Samsung Galaxy M53 5G. Acesta primește interfața Samsung One UI 5.1 cu versiunea de firmware M536BXXU2CWB3 în mai multe țări din Europa, potrivit SamMobile.

One UI 5.1 ajunge pe Galaxy M53 5G

Actualizarea One UI 5.1 a fost lansată inițial pentru Galaxy M53 5G în Ucraina și Rusia. La pachet cu noua actualizare de software vine și corecția de securitate din februarie 2023. Deși actualizarea se bazează pe One UI 5.0, versiunea 5.1 aduce câteva completări și upgrade-uri demne de remarcat.

Numeroase aplicații Samsung, inclusiv Cameră, Galerie, Setări, Zona AR și multe altele sunt revizuite. De exemplu, Samsung One UI 5.1 la aplicația cameră facilitează schimbarea tonului de culoare al selfie-urilor prin intermediul butonului de efecte. Între timp, aplicația Galerie primește instrumente îmbunătățite de editare a imaginilor, un album de familie comun pentru o partajare mai ușoară, căutări mai puternice pentru fotografiile unei anumite persoane, un afișaj convenabil de informații și multe altele.

Interfața de utilizare – User Interface trebuie să aibă cel puțin opt calități sau caracteristici pentru a ajuta cu adevărat utilizatorii. Este vorba despre Claritate, Concizie, Familiaritate, Reactivitate, Consecvență, Estetică, Eficiență și Iertare.

O altă îmbunătățire notabilă la interfeța de utilizare este sistemul de multi-tasking reînnoit cu ecran divizat. Această caracteristică permite utilizatorilor să ruleze două aplicații una lângă alta fără probleme, făcând multi-taskingul mai fluid. Această caracteristică este utilă în special pentru profesioniștii și studenții care trebuie să lucreze la mai multe sarcini simultan.

Pe piețele în care compania a lansat actualizarea Samsung One UI 5.1 pentru Galaxy M53 5G utilizatorii vor primi o notificare. Apoi, accesând aplicația Setări și navigând la Actualizare software, trebuie să atingeți Descărcare și instalare pentru a instala noua interfață.