Programul One UI 6.0 beta lansat pentru seria Galaxy S21

317
Galaxy S21 One UI 6 beta update
Sursa foto: SamMobile.com

Programul beta One UI 6.0 a fost lansat pe mai multe telefoane Galaxy, seria Galaxy S23 primind mai multe versiuni. Zilele trecute compania Samsung a inclus în programul beta și seria Galaxy S22. Acum o altă serie emblematică Samsung, seria Galaxy S21 a întrat în programul One UI 6.0 beta.

Actualizarea beta One UI 6.0 bazată pe Android 14 pentru seria Galaxy S21 este disponibilă în prezent în Coreea. Utilizatorii care doresc să testeze beta One UI 6.0 pe dispozitivele lor Galaxy S21 trebuie să își înregistreze dispozitivele folosind aplicația Samsung Members după ce se conectează folosind contul Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce aduce nou interfața Samsung One UI 6.0!

Seria Galaxy S21 primește One UI 6.0 beta

Actualizarea One UI 6.0 beta bazată pe Android 14 pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra este disponibilă pentru modele deblocate din fabrică, precum și pentru modelele de la operatorii KT, LGU+ și SKT din Coreea de Sud, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Va fi o actualizare masivă cu o dimensiune de descărcare care depășește 2,5 GB. În acest fel vă recomandăm să descărcați actualizarea pe o rețea Wi-Fi pentru a nu vă confrunta cu erori.

Dacă aveți un telefon din seria Galaxy S21 în Coreea de Sud și dacă v-ați înregistrat telefonul în programul One UI 6.0 beta, puteți verifica actualizarea navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Nu este clar dacă noua actualizare aduce patch-ul de securitate din septembrie 2023 pe seria Galaxy S21.

În orașul Wrocław din Polonia se află „Piwnica Świdnicka – Pivnița Świdnicka” (în Piața din Wrocław), cel mai vechi restaurant din Polonia și unul dintre cele mai vechi din Europa. A fost deschis în 1275 și de atunci funcționează permanent.

Samsung ar putea lansa actualizarea One UI 6.0 beta pentru seria Galaxy S21 și în alte țări. Ne gândim aici la Germania, India, Polonia, Regatul Unit, China și SUA, în următoarele săptămâni. În aceste țări este disponibil programul beta One UI 6.0 și pentru seriile Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy A54 și Galaxy A34. One UI 6.0 introduce zeci de funcții noi și îmbunătățiri ale funcțiilor existente.