One UI 6.0 aduce patru îmbunătățiri majore pentru Galerie

219
patru ibunatatiri majore pentru Galerie
Sursa foto: sammyfans.com

Interfața Samsung One UI 6.0 bazată pe Android 14 aduce câteva funcții noi și îmbunătățiri dispozitivelor Galaxy. Compania Samsung lansează în acest moment noua actualizare pe toate dispozitivele eligibile. Pe lângă funcții noi, compania a adus și o serie de îmbunătățiri și modificări interesante în Galerie, dar și în alte aplicații.

Gigantul tehnologic coreean a făcut patru modificări majore în aplicația Samsung Gallery cu cel mai recentă actualizare One UI 6.0. Dacă ați instalat această actualizare majoră pe smartphone, atunci puteți observa caracteristicile și modificările menționate mai jos. Dacă nu ați primit încă actualizarea și aveți un telefon/tabletă Galaxy compatibil, vă prezentăm mai jos ce noutăți primește aplicația Galerie de pe telefon.

Samsung Gallery este o aplicație profesională pentru vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor care funcționează pentru utilizatorii Galaxy. Vă puteți vizualiza imaginile și videoclipurile într-un mod rapid prin Galeria foto Samsung din smartphone-urile Galaxy. În plus, securitatea îmbunătățită vă ajută să vă protejați imaginile și videoclipurile în condiții de siguranță.

Aplicația Gallery oferă multe instrumente foarte bune de editare a fotografiilor. După ce primiți interfața Samsung One UI 6.0 aplicația Galerie este mult îmbunătățită. Iată, via SammyFans, cele mai importante noutăți care vin în Samsung Gallery:

Salvați imaginile tăiate ca autocolante. Unul dintre plusurile remarcabile ale One UI 6.0 este capacitatea de a transforma imaginile tăiate în autocolante reutilizabile. Când utilizatorii decupează un element dintr-o imagine, acum au opțiunea de a-l salva foarte ușor ca autocolant. Această caracteristică se dovedește extrem de benefică pentru lucrările de editare foto și video.

Vizualizare îmbunătățită a poveștii. Samsung One UI 6.0 aduce și o funcție îmbunătățită de vizualizare a poveștii. În timp ce sunteți implicat în vizualizarea poveștii, apare o vizualizare convenabilă în miniatură la glisarea în sus din partea de jos a ecranului. Această vizualizare inovatoare în miniatură permite utilizatorilor să adauge sau să elimine fără probleme imagini și videoclipuri din poveștile lor în curs.

Cu aplicația Samsung Galarie după ce faceți o fotografie o puteți converti în format JPG (JPEG, GIF, PNG). Puteți alege apoi ce doriți să faceți cu imaginea – redimensionați-o, schimbați culoarea sau contrastul sau chiar adăugați text.

Trageți și plasați cu 2 mâini. Apăsând și menținând fotografiile sau videoclipurile cu o singură mână, utilizatorii pot naviga în mod eficient la albumul dorit folosind mâna liberă pentru o experiență de transfer lină și eficientă. Această abordare cu două mâini simplifică gestionarea conținutului multimedia, simplificând procesul de organizare.

Editări rapide în vizualizarea detaliată. One UI 6.0 introduce editări rapide în vizualizarea detaliilor. Când vizualizați o imagine sau un videoclip, o simplă glisare în sus din partea de jos a ecranului oferă acces la vizualizarea extinsă. Acest ecran are acum acces fără probleme la efecte și funcționalități de editare, permițând utilizatorilor să aplice rapid îmbunătățirile dorite foarte ușor.